TUŽNA VIJEST

Umro kultni ugostitelj iz Beverly Hillsa, glumci se opraštaju od njega: ‘Bio je stara škola...‘

Zvijezda serije Beverly Hills 90210 Joe E. Tata preminuo je u 85. godini. U seriji je glumio vlasnika Peach Pita

Joe E. Tata

 Nick Agro/Afp

Zvijezda serije Beverly Hills 90210 Joe E. Tata preminuo je u 85. godini nakon duge borbe s Alzheimerovom bolešću, piše The Sun.

Glumac je bio najpoznatiji po ulozi Nata Bussichia iz popularne tinejdžerske serije.

Jedan od glavnih glumaca u seriji, Ian Ziering, oglasio se u četvrtak na svom Instagramu kako bi podijelio tragičnu vijest o smrti kolege i prijatelja.

Uz fotografiju Joea iz vremena snimanja serije i noviju fotografiju njih dvojice, Ziering je napisao: ‘U posljednjih nekoliko mjeseci izgubili smo Jessicu Klein, jednu od najplodnijih spisateljica i producentica 90210, Denise Douse koja je glumila gospođu Teasley, a sada sam jako tužan jer je preminuo i Joe E. Tata.

‘Joey je doista bio stara škola, sjećam se da sam ga gledao u Rockfordovim dosjeima s Jamesom Garnerom godinama prije nego što smo zajedno radili na 90210. Često se pojavljivao i kao jedan od pozadinskih negativaca u originalnoj seriji o Batmanu‘, nastavio je Ziering.

‘Jedan od najveselijih ljudi s kojima sam ikada radio, bio je velikodušan sa svojom mudrošću kao i sa svojom dobrotom. Iako je popularni kafić Peach Pit bio samo set na snimanju serije 90210, često se činio kao scenografija za poseban show Joea E Tatae‘, napisao je Ian Ziering.

Pogledajte isječak iz serije:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:49