OTAC BENA STILLERA

UMRO LEGENDARNI JERRY STILLER! U 93. godini preminuo briljantni glumac koji je vrhunac karijere doživio neponovljivom ulogom u Seinfeldu

 
 CBS Collection / Everett / Profimedia

Komičar Jerry Stiller preminuo je prirodnom smrću sa 92 godine. Njegov sin, Ben Stiller, podijelio je tužnu vijest na Twitteru.

'Žao mi je što moram priopćiti da je moj otac Jerry Stiller preminuo. Bio je divan otac i djed, kao i jako posvećen svojoj ženi Anne s kojom je bio u braku 62 godine. Jako će nam nedostajati. Volimo te, tata', napisao je Stiller.

Najpoznatiji je bio po ulozi Franka, oca Georgea Costanze u sitcomu Seinfeld, a kasnije je glumio i Arhtura Spoonera u CBS-ovoj komediji Kralj Queensa.

Glumio je i u brojnim filmovima sa sinom Benom, poput filmova Zoolander, Heavyweights, Hot Pursuit, The Heartbreak Kid i Zoolander 2.

Ranije u karijeri su Stiller i njegova supruga Anne Meara, kojom se oženio 1954. godine, formirali komičarski duo Stiller i Meara. Ona je preminula 2015. godine, a imali su dvoje djece, Bena i Amy Stiller.

Uloga u Seinfeldu donijela mu je i nominaciju za prestižnu nagradu Emmy. Nakon što je Seinfeld završio s emitiranjem krajem devedesetih, Stiller je priznao da nije još spreman za mirovinu, a nakon toga je dobio ulogu u sitcomu Kralj Queensa, gdje je glumio tijekom devet godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:06