U DOBI OD 25 GODINA

Umro sin slavnog glumca: ‘Neukrotivo, radosno i divno dijete. Volimo ga. Nosit ćemo ga sa sobom kamo god pošli‘

Imao je divlju i električnu energiju, a njegov duh bio je ispunjen svjetlom i dobrotom, priopćila je obitelj Tima Rotha o Cormacu

Tim Roth i Cormac Roth 

 CHRISTOPHE SIMON/AFP

Cormac Roth, glazbenik i sin glumca Tima Rotha, preminuo je 16. listopada od raka, objavila je njegova obitelj u ponedjeljak. Imao je samo 25 godina.

- Imao je divlju i električnu energiju, a njegov duh bio je ispunjen svjetlom i dobrotom - priopćili su Rothovi.

- Koliko god divlji bio, Cormac je bio i utjelovljenje dobrote. Nježna duša koja je donijela toliko sreće i nade svima oko sebe. Tuga dolazi u valovima, kao i suze i smijeh, kad se sjetimo tog lijepog dječaka kroz 25 godina i 10 mjeseci koliko smo ga poznavali. Neukrotivo, radosno, divlje i divno dijete. Tek nedavno muškarac. Volimo ga. Nosit ćemo ga sa sobom kamo god pošli - dodali su, prenosi Variety.

Cormac je diplomirao na koledžu Bennington, a bio je talentirani gitarist, skladatelj i producent. Na svom Instagramu u studenome 2021. godine objavio je kako mu je dijagnosticiran rak zametnih stanica trećega stupnja.

- Bolest mi je oduzela pola sluha, 60 kilograma težine i samopouzdanje, ali nastavit će svojim ubojitim putem sve dok ga ne uspijem zaustaviti na neki način i ubiti - napisao je tad.

- Rak mi nije oduzeo volju za preživljavanjem, niti ljubav prema stvaranju glazbe. Još me nije srušio. Ako ste vi ili netko koga volite oboljeli od raka, slobodno mi se obratite jer to je emocionalni tobogan drugačiji od svega drugoga. Volim vas sve, pazite da radite stvari koje volite. Život je kratak. To je kaos. I nikad ne znaš kad ćeš to biti ti. Budi dobro i idi doktoru. Je**š rak - objavio je na društvenoj mreži.

Iza njega su ostali roditelji Tim i Nikki Roth te brat Hunter Roth.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:35