IMA VELIK CILJ

Unatoč bankrotu i dugovima, bivša manekenka 16. put otišla pod nož: ‘Želim imati najveće grudi u zemlji‘

Britanska starleta na svom je Instagramu ranije podijelila fotografije i snimke, a čini se da se odmara nakon zahvata

Katie Price

 Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia

Zvijezda britanskih tabloida i model Katie Price odlučila se podvrgnuti 16. operaciji grudi, a sve kako bi imala ‘najveće grudi u Britaniji‘.

44-godišnja Katie poznata je po svojoj ljubavi prema plastičnoj kirurgiji, a ovog je puta otputovala u Belgiju kako bi otišla pod nož i povećala već ionako poprilično bujno poprsje, prenosi The Sun. Majka petero djece bila je nasmijana dok je ulazila u kliniku te se nije činila nervoznom zbog zahvata, prenosi britanski tabloid.

"Katie će dobiti masivne implantate. Želi imati najveće grudi u zemlji, a ovi implantati će je sigurno dovesti do tog cilja", rekao je izvor blizak zvijezdi za The Sun.

Katie su smjestili u kolica i odveli je liječniku koji će obaviti zahvat, a prije nego što je podvrgnuta operaciji, viđena je s maskom za kisik na licu.

Britanska starleta na svom je Instagramu ranije podijelila fotografije i snimke, a čini se da se odmara nakon zahvata.

image

Katie Price

Instagram/katie Price/

Međutim, svaki put je svoje bujne grude prikrila dugačkim pramenovima kose pa fanovi nisu mogli baš najbolje vidjeti koliko je zahvat bio uspješan. Ranije je Katie Price, koja ima velike novčane probleme, priznala da su za njih krivi njezini bivši muževi.

Smatra da su je muškarci u njezinom životu doveli ‘do dna‘ jer je ‘plaćala njihove živote‘, što je nju dovelo do bankrota. Objasnila je da su sve njezine drame ‘uvijek bile uzrokovane muškarcima‘, a u ranijem intervjuu za The Times priznala je da je ‘slaba na ljubav‘ pa je zbog toga trošila ‘milijune na svoje partnere jer je imala potrebu za prihvaćanjem‘.

"Ne morate biti genij da biste shvatili da su muškarci uzrok moje propasti. Milijun posto je tako. Sve moje drame, moj bankrot - sve su to uzrokovali muškarci. Uvijek su to bili muškarci", priznala je Katie Price koja smatra da ju je u životu previše koštalo to što je uvijek željela da muškarcima dokaže koliko vrijedi. "Željela sam da me žele, ali nije mi uspjelo", tužno je zaključila.

Podsjetimo, u prosincu 2019. Katie je proglasila bankrot, i to samo godinu dana nakon što je pristala plaćati 12.000 funti mjesečno vjerovnicima kako bi se iskopala iz dugova. No, to televizijsku zvijezdu, koja je poznatija pod nadimkom Jordan i koja je jednom vrijedila 45 milijuna funti, to ne sprječava da uživa u raskošnim praznicima i estetskim operacijama unatoč bankrotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:15