SESTRINSKA LJUBAV

Unatoč lošim odnosima Madonna je plaćala liječenje od ovisnosti pokojnom bratu: ‘Hvala ti što si me oduševio‘

Anthony se borio protiv alkoholizma i bio beskućnik, ali je često odbijao pomoć Madonne i ostatka njihove obitelji

Madonna

 Rob Latour/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Unatoč zategnutim odnosima, pop kraljica Madonna plaćala je račune za rehabilitaciju svog pokojnog brata Anthonyja Cicconea u centru za liječenje u Michiganu, prije njegove smrti. Navodno se Anthony aktivno borio protiv alkoholizma i bio beskućnik, ali je često odbijao pomoć Madonne i ostatka njihove obitelji.

Kada je nedavno postao nesposoban brinuti se za sebe, njegova slavna mlađa sestra uskočila je i platila njegovu rehabilitaciju. Samo dva dana prije smrti 24. veljače, Anthony je pokušao ukloniti cijevi za hranjenje i disanje, a 66-godišnjak je također navodno drastično smršavio pred sam kraj života. Uzrok njegove smrti tek treba biti otkriven.

Kako piše Page Six, Anthony i Madonna imali su "kompliciran i napet odnos" kojem je razlog bio upravo njegovo odbijanje pomoći u borbi s alkoholom.

"Madonna je pomogla uzdržavati svog brata kad bi on prihvatio tu podršku. Tijekom posljednjih mjeseci bio je u kontaktu s obitelji i Madonnom, ali prošli tjedan odbio je podršku koju je nudila ustanova za odvikavanje i bilo je jasno da je spreman nastaviti dalje", kazao je u nedjelju izvor blizak obitelji Ciccone.

Kraljica popa na svom je Instagramu u ponedjeljak napisala dirljivu posvetu bratu, zahvaljujući što ju je uputio na različite umjetnike i ideje dok su odrastali.

"Hvala ti što si me oduševio kao mladu djevojku i upoznao me s Charliejem Parkerom/Milesom Davisom/Budizmom/Taoizmom/Charlesom Bukowskim/Richardom Brautiganom/Jackom Kerouacom/Otvorenim razmišljanjem/Izvan okvira", napisala je na svom Instagram Storyju uz staru fotografija s Anthonyjem i društvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:28