VIĐENI ZAJEDNO

Unatoč osudama zbog prevare, Adam Levine održao koncert: Tko je bio iza scene?

Nastup je ujedno i Levineovo prvo javno pojavljivanje otkako je optužen da je varao svoju trudnu suprugu

Nastup benda Maroon 5

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Čini se da slavni par ipak ne odustaje od svog braka! Page Six donosi da je Behati Prinsloo viđena iza pozornice na nastupu Adama Levinea s njegovim bendom Maroon 5 u Las Vegasu. Nastup je ujedno i Levineovo prvo javno pojavljivanje otkako je optužen da je varao svoju trudnu suprugu i slao promiskuitetne poruke raznim ženama putem Instagrama.

image

Behati Prinsloo i Adam Levine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Levine je izašao na pozornicu u sklopu dobrotvorne gala večeri Shaquillea O’Neala, nazvane "The Event", kojoj su prisustvovale zvijezde poput Roba Gronkowskog, Camille Kostek, Logana Paula i Flavora Flava. O‘Neal, koji je i prije branio Levinea usred skandala, javno je podržao pjevača tijekom govora na događaju.

“Adam je odavno moj prijatelj. Uvijek si kažem da ne mogu biti licemjer - objasnio je legendarni košarkaš, koji je prethodno bio u braku sa Shaunie Henderson od 2002. do 2011. godine.

- Nisam bio najbolji muž na svijetu, pa to što sada imam veliku platformu ne daje mi pravo da napadam druge ljude. On je super, radi nešto za djecu, oduvijek je takav. Sretan sam zbog njega. I želim mu sreću - dodao je.

image

Nastup benda Maroon 5

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bivši igrač Los Angeles Lakersa referirao se na nedavne tvrdnje manekenke Sumner Stroh, koja je, zajedno s nekoliko drugih žena, optužila Levinea za slanje neprikladnih poruka preko Instagrama. Stroh je u videu koji je podijelila na TIkToku navela da je imala godinu dana dugu aferu s oženjenim glazbenikom, koji s Prinsloo ima kćeri Dusty Rose i Gio Grace. Levineova supruga trenutno je trudna s njihovim trećim djetetom.

Levine je kasnije priznao da je slao neprikladne poruke koje su "prešle granicu" u objavi koju je podijelio putem svoje Instagram priče. Međutim, on je negirao da je ikada imao ljubavni odnos s nekim drugim.

- Puno se priča o meni i želim raščistiti to da ne ostane ništa visjeti u zraku - napisao je Levine i dodao: - Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu tijekom teškog razdoblja svoga života.

image

Nastup benda Maroon 5

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Poduzeo sam proaktivne korake da to ispravim sa svojom obitelji, dodao je popularni pjevač. Unatoč reakcijama i osudama, Levine i Prinsloo su u javnosti nerazdvojni.

Model Victoria’s Secreta nekoliko je puta nakon skandala fotografirana kako drži muža za ruku, a čak je poslala suptilnu poruku noseći majicu s natpisom “Love”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:19