TALENTIRANI GLUMAC

Unuk Roberta De Nira umro u 19. godini: ‘Moj prekrasni slatki anđele...‘

Radi se o sinu najstarije De Nirove kćeri. Uzrok smrti nije poznat, a glumački veteran još se nije oglasio povodom tragedije

Drea i Leandro De Niro Rodriguez

 /Instagram

Unuk Roberta De Nira (79), Leandro De Niro Rodriguez, preminuo je u 19. godini života. Vijest je na Instagramu objavila njegova majka Drea De Niro (51), najstarija kći glumačkog veterana.

"Moj prekrasni slatki anđele. Voljela sam te neopisivo od trenutka kada sam te osjetila u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mojem životu. Voljela bih da sam sada s tobom. Voljela bih da sam s tobom. Ne znam kako živjeti bez tebe, ali pokušat ću nastaviti dalje i širiti ljubav i svjetlo koje sam osjećala otkako sam postala tvoja mama. Bio si tako duboko voljen i cijenjen i voljela bih je ta ljubav bila dovoljna da te spasi. Tako mi je žao, dušo moja", napisala je slomljena majka koja je u objavi označila i Leandrova oca, umjetnika Carlosa Marea, te objavu zaključila riječima: "Počivaj u miru i vječnom raju, moj dragi dječače.".

image

Robert De Niro i kći Drena De Niro

Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/Pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia

Brojni prijatelji, poput redatelja Leeja Danielsa i glumice Rosie Perez, reagirali su izrazima sućuti, šokirani preranom smrću mladića. Trenutno nema nikakvih informacija o uzroku smrti. Također, djed Robert nije se oglasio.

Drea De Niro, glumica i model, najstarije je od sedmero glumčeve djece. Najmlađe dijete, djevojčicu Giu dobio je u svibnju ove godine s djevojkom Tiffany Chen. Njezina je majka prva supruga glumca Diahnne Abbott. De Niro je službeno usvojio Dreu koja je uzela njegovo prezime. I nakon razvoda roditelja ostala čvrsto povezana s tatom Robertom, te i sama krenula u glumačke vode. Glumom se bavio i preminuli Leandro, a pisalo se da je vrlo talentiran. On i majka zajedno su glumili u filmu Zvijezda je rođena, 2018. godine. Iza nje je četrdesetak uglavnom malih uloga na filmu i televiziji, dok je Leandro u kratkom glumačkom stažu odigrao tri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:57