KAO U NASLJEĐU

Unuka Ruperta Murdocha u braku s reperom Storeyjem bila je - 12 sati: ‘Bilo nas je troje u vezi‘

Charlotte upoznala je Lukea, ovisnika o drogama i alkoholu, kada je njoj bilo samo 18, a njemu 33 godine

Charlotte Freud

 Old Boy‘s Club/timmie/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Old Boy‘s Club/timmie/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Njezino zvjezdano vjenčanje u Cotswoldu sličilo je sceni iz hit serije "Succession", posebno kada je njezin djed, medijski mogul Rupert Murdoch stigao na njega helikopterom, odjeven u upečatljivo bijelo odijelo i crvene cipele od brušene kože. Sada, Charlotte Freud čiji su roditelji Rupertova kći Elisabeth, inače TV šefica i PR stručnjak Matthew Freud, tvrdi da je njezin brak s reperom Lukeom Storeyem u biti bio gotov već za nekoliko sati.

"Bili smo u braku 12 sati kad nam se cijeli svijet raspao. Ponovo se razbolio na putu na naš medeni mjesec. Nije to bio dobar znak.", kazala je za The Mail on Sunday Freud. Charlotte, koja sada ima 23 godine upoznala je Lukea, ovisnika o drogama i alkoholu koji je tvrdio da se izliječio, kada je njoj bilo samo 18, a njemu 33 godine.

Potaknuo je Charlotte da se pridruži "Anonimnim narkomanima", pomažući joj da se riješi ovisnosti o ketaminu. Vjenčali su se u crkvi Svete Marije u Westwellu u Oxfordshireu 2022., a njezin djed Rupert doletio je na vjenčanje usred razvoda od svoje četvrte supruge Jerry Hall.

image

Rupert Murdoch

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Gosti su bili glumac Woody Harrelson i voditeljica Claudia Winkleman. Charlotte je rekla, kako prenosi Daily Mail, da je ubrzo shvatila da je Luke prvi muž (u smislu da će kratko trajati), dodavši da je njihov brak bio s*anje.

"Činilo mi se kao da su tri osobe u vezi - ja i on i naš oporavak. Ako je naš oporavak bio dobar, bili smo jaki, a ako nije, raspadali smo se. Imali smo odličan odnos kad smo bili trijezni, ali nijedno od nas nije moglo ostati trijezno.", ispričala je. Razveli su se nakon samo 14 mjeseci u rujnu prošle godine. Charlotte sada živi u Los Angelesu s novim dečkom i bavi se pripremama za pokretanje aplikacije za spojeve za trijezne ljude pod nazivom Club Pillar. Na ideju je došla nakon što se kratko koristila jednom drugom aplikacijom.

"Može biti jako izolirajuće izlaziti kao trijezna osoba, posebno u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje je kultura pijenja toliko raširena.", pojasnila je Charlotte kako je došla do ideje za takav poslovni podvig. Priznala je da je i ona obožavateljica "Successiona" otkrivši kako je potpuno točno da se serija temelji na njezinoj obitelji. Tvrdi da je njezina mama inspirirala Sarah Snook za lik Shiv Roy, kćer medijskog baruna Logana Roya, kojeg glumi Brian Cox.

‘Mislim da moja mama jako podsjeća na Shiv, s čime se ona ne slaže.", rekla je Charlotte ali i otkrila kako je vjerojatno provela više vremena s Loganom Royem nego sa svojim stvarnim djedom kojeg vidi samo za Božić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:16