MRAČNA ŽIVOTNA RAZDOBLJA

'UPERILA SAM SI PIŠTOLJ U GLAVU, A ONDA JE DOŠAO MOJ PAS...' Legendarna Dolly Parton priznala da su je sekunde dijelile od samoubojstva

 REUTERS / REUTERS

Iako pred kamerama ne skida svoj prepoznatljiv osmijeh, Dolly Parton godinama je patila od depresije, piše Radar Online.

Naime, jednom prilikom je čak otišla toliko daleko da je pokušala samoubojstvo pištoljem, no u zadnji tren je odustala.

- Ponekad mi se jednostavno nije dalo ustati iz kreveta - legendarna country pjevačica javno je progovorila o teškim životnim trenucima. Za takva razdoblja krivila je svoju nježnu narav, ali nije bježala i od toga da su neke mentalne bolesti nasljedne.

- Od depresije su bolovali članovi moje obitelji s obje strane, pa moram biti oprezna. Ponekad su neki problemi jednostavno preteški da bi se jedan mali čovjek mogao s njima nositi - znala je reći.

Parton je tako priznala da je jedan od najmračnijih trenutaka imala 1984. godine kada se podvrgnula djelomičnoj histerektomiji zbog čega je lagano izgubila nadu da će ikada imati djecu.

U jednom trenutku se našla s pištoljem uperenim u glavu, a od pucnja je odustala nakon što je čula svog psa koji se penjao uz stepenice da bi došao do nje. Dolly je danas uvjerena da je Bog njezinog ljubimca poslao da je spasi.

- Ne mislim da bih to učinila, ali ipak, ne mogu to reći sa sigurnošću. To je bilo stvarno loše vrijeme za mene i trebale su mi dvije godine da se normaliziram - priznala je.

Dolly i danas voli istaknuti da spas u teški trenucima pronalazi u molitvi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:38