JAMIE LYNN

Uplakana sestra Britney Spears o odrastanju u sjeni pop zvijezde: ‘Želim dokazati da i ja nešto vrijedim‘

Jamie Lynn briznula je u plač dok je otkrivala da se bori sa svojim samopouzdanjem nakon odrastanja u sjeni starije sestre

Jamie Lynn Spears

 Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Sestra Britney Spears, Jamie Lynn, na premijeri nove serije iskreno je progovorila o narušenom samopouzdanju zbog svega što je njena sestra postigla još kao mala. Otvorila se pred svima, a publika i obožavatelji pokazali su da su uz nju. Na njene riječi nije ostala ravnodušna ni sama Britney.

Glumica je iskreno progovorila o svome iskustvu kao je to biti sestra pop ikone. Govorila je o tome kako je njena starija sestra Britney postigla svjetsku slavu još kao dijete te da sada i ona želi pokazati da vrijedi nešto. Sve se to odvilo tijekom teške vojne vježbe u kojoj se Jamie Lynn mučila sa zaranjanjem u vodu iz helikoptera, a tijekom koje ju je instruktor nazvao ludom.

- Moja sestra je u ranim godinama postala poznata, a ja sam tada bila tek dijete. Pretpostavljam da se sada samo želim dokazati, želim pokazati da i ja vrijedim nešto, a ne samo ona. Ja sam jako ponosna na nju, voljet ću je do groba, ali ne znam, ponekad se osjećam kao da nisam ništa postigla – rekla je Jamie.

image

Jamie Lynn Spears

Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Jamie je priznala i kako se, nakon slavne glavne uloge u Nickelodeonovoj seriji ‘Zoey‘, osjećala zasjenjenom zbog svoje sestre.

- Cijelo vrijeme se zbog nje borim sa samopouzdanjem - priznala je Jamie Lynn.

Napeti odnosi zbog skrbništva

Britney je imala napet odnos sa svojom obitelji zbog očeva skrbništva iz kojeg je puštena 2021. godine, nakon 13 godina. Ranije ove godine posvađala se sa svojom sestrom Jamie zbog njezinih memoara ‘Things I Should‘ve Said‘ i optužila je svog mlađeg brata da govori laži u knjizi. Jamie i njihovi roditelji Lynne i Jamie Spears također su izostavljeni s popisa gostiju za vjenčanje Britney i Sama Ashgarija koje je održano u lipnju prošle godine.

Obrat u njihovu odnosu dogodio se ranije ovog mjeseca kada je Britney uputila rijetke pohvale Jamie nakon što je vidjela trailer za seriju.

U objavi na Instagramu, pjevačica je čestitala svojoj, kako ona kaže, ‘hrabroj i inspirativnoj mlađoj sestri‘. Ubrzo nakon što je post objavljen, obožavatelji su izrazili zbunjenost — čak su nagađali da Britney možda više ne kontrolira svoj Instagram račun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 23:12