NOVA ROMANSA

Upoznala ih je njegova bivša, povezali su se preko kćeri, a sad su novi par: ‘Bradley je jako uzbuđen, ali Gigi...‘

Gigi Hadid i Bradleya Coopera upoznala tadašnja žena, a od nedavno njihova druženja postaju češća
 Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Gigi Hadid napustila je zabavu s Bradleyjem Cooperom gdje se družila s Taylor Swift i njezinim prijateljicama, prenosi Daily mail. Zabava se održala u klubu "Zero Bond" ispred koje su fotografi uočili poznatu manekenku i Coopera, koji se držao malo podalje od Hadid.

Oskarovac je nosio crnu bomber jaknu i crnu kapu, držeći jednu ruku u džepu, dok je Hadid odjenula crnu haljinu, a kosu je zavezala u punđu.

image

Gigi Hadid

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ne bi se dalo ni zaključiti da su Cooper i Hadid skupa da ih nisu već vidjeli taj tjedan kako uživaju u predstavi "Danny And The Deep Ble Sea" na Broadwayu. Prema izvorima koje prenosi Daily mail, Irina Shayk, partnerica i majka Cooperova djeteta, upoznala je poznatoga glumca s Hadid.

"Gigi je upoznala Bradleyja preko Irine i zajedničkih prijatelja iz modne industrije", rekao je izvor te naveo da su Hadid i Shayk radile zajedno više od godinu dana pa su se Cooper i Hadid već družili, no prije je to bilo prijateljski.

"Gigi i Bradley u kontaktu su od nedavno jer su se povezali preko svojih kćeri", rekao je isti izvor. Glumac se od Shayk rastao 2019. godine, nakon četverogodišnjeg braka te imaju šestogodišnju kćer, dok Hadid ima trogodišnju kćer s pjevačem Zaynom Malikom.

image

Taylor Swift, Gigi Hadid, Cara Delavigne, Selena Gomez i Sophie Turner

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Ipak, majka trogodišnjakinje rekla je da trenutno ne želi ozbiljnu vezu. Cooper se, s druge strane, osjeća vrlo uzbuđeno zbog tog odnosa jer je, kazao je, Hadid njegov tip djevojke.

Osim nove ljubavi, priča se i o noćnom izlasku u kojem su se provele Hadid, Swift, Selena Gomez, Sophie Turner, Cara Delevigne i Brittany Mahomes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:51