TREĆI RAZVOD

Upravo su se razveli, ali je slavni glumac i dalje zaljubljen u 32 godine mlađu suprugu: ‘Sje*** sam brak‘

Sean Penn tvrdi kako je on ‘sje... brak‘ te da je bio nemaran prema 32 godine mlađoj supruzi, iako je nije varao

Sean Penn i Leila George
 

 Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni glumac Sean Penn nedavno je finalizirao razvod od svoje otuđene supruge Leile George, no nije nimalo sretan zbog toga. Tijekom nedavnog intervjua, 61-godišnji glumac prilično je otvoreno govorio o svom odnosu s Leilom, ali i svom humanitarnom radu u Ukrajini. Iskreno je govorio o bračnim problemima, te priznao kako je on "sje... brak" jer je po tom pitanju bio "jako nemaran".

"Postoji žena u koju sam jako zaljubljen, Leila George, koju sad viđam samo od dana do dana, jer sam sje... brak. Bili smo vjenčani samo godinu dana, ali sam pet godina bio jako nemaran tip", kazao je glumac.

Naglasio je kako je nikad nije prevario ni učinio neku sličnu stvar, ali je "dopustio sebi da misli kako je njegov rad na toliko različitih stvari toliko važan, a to uključuje i prepuštanje totalnoj depresiji i bijeg u alkohol i tablete već od 11 ujutro, konstantno gledanje vijesti, praćenje Trumpove ere, promatranje i jednostavno očajavanje".

Svoju je bivšu suprugu jako nahvalio i dao uvid u probleme koji su ga morili tijekom njihove veze.

image

Sean Penn

Angelos Tzortzinis/Afp/Profimedia

"Kako se pokazalo, a to će vas šokirati, lijepe, nevjerojatno drage, maštovite, talentirane mlade žene koje se udaju za dosta starijeg muškarca od sebe, zapravo ne vole kad ustanu nakon mirno prospavane noći, a njihov tek vjenčani suprug leži na kauču, gdje od 4 sata ujutro gleda sve moguće gluposti koje se događaju u svijetu i koji u 10.30 ujutro odluči kako je idealno vrijeme za duplu votku tonik i tabletu za spavanje i kaže: 'Dobro jutro, draga. Ja ću se onesvijestiti na par sati i pobjeći od svih ovih sra..'", otvoreno je ispričao Penn.

Naime, George je više od 30 godina mlađa od Penna. Svoj je 30. rođendan proslavila 20. ožujka, dok će slavni glumac u kolovozu navršiti 62.

Holivudska je zvijezda naglasila kako ne zna što budućnost nosi za njega i Leilu, ali da radi na onome što je smatrao problemima tijekom njihove veze.

"Sad, dok perem suđe, ne javljam se na telefon. Dok sam sa suprugom tijekom dana, telefon mi je isključen, iako žongliram s mnogo stvari. Neću ih bolje rješavati ako budem obavljao više poziva. Trenutno mogu imati isključen telefon i ne gledati vijesti 12 sati na dan. Čak i kad sam u stresu, nisam toliko kao što sam prije bio. Jer svi smo u nekom trenutku bili slomljenog srca", objašnjava Penn.

Ipak, vlasnik dva Oscara kaže da još uvijek treba votku i tablete za spavanje, ali naglašava kako ih više ne koristi da bi se "sakrio od svijeta, kako je običavao".

Penn i George vezu su započeli 2016., a vjenčali se u srpnju 2020. Rastali su se oko godinu dana kasnije, a lani u listopadu George je predala papire za razvod.

Uspješni je glumac i redatelj potpisao sporazumni razvod na sudu u Los Angelesu u ožujku, no nije precizirano kako su podijelili imovinu. Poznato je da su potpisali čvrsti predbračni ugovor u kojem je jasno specificirano kako će dijeliti financije u slučaju prekida veze.

Rastava od George treći je put za Penna da prolazi kroz razvod. U braku s Madonnom bio je od 1985. do 1989., a s glumicom Robin Wright od 1996. do 2010.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 09:13