SLUŽBENO ‘DA‘

Upravo vjenčani - po drugi put! Slavni par razmijenio zavjete, a uskoro planiraju i raskošnu svadbu blizu Hrvatske

Kourtney i Travis vjenčali su se u Santa Barbari pred obitelji i nekoliko najbližih prijatelja

Kourtney Kardashian i Travis Barker

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Samo mjesec dana nakon što su razmijenili zavjete na improviziranoj ceremoniji u Las Vegasu, reality zvijezda Kourtney Kardashian i Travis Barker izrekli su službeno 'da'.

Kourtney i Travis izmijenili su zavjete u Santa Barbari pred obitelji i nekoliko najbližih prijatelja, a vijesti je prvi doznao TMZ. Pišu kako će par imati još jedno raskošno talijansko vjenčanje s cijelom obitelji i prijateljima.

"Legalno su se vjenčali uoči svog velikog, talijanskog vjenčanja koje će se dogoditi uskoro. Sve je spremno, a njihova obitelj, posebno djeca, jako su uzbuđeni", otkrio je nepoznati izvor za People.

image

Kourtney Kardashian

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Par je zajedno fotografiran u centru grada. Kourtney je viđena kako nosi veo i bijelu haljinu do koljena, a Barker je izgledao naočito u crnom smokingu. Kourtneyina baka, Mary Jo Campbell, također je fotografirana kako stoji uz nju.

image

Kourtney Kardashian i njezina baka MJ

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon ceremonije, dvojac se odvezao u kabrioletu, na kojem je stajao natpis "Upravo vjenčani" te su slavili u obližnjem restoranu.

Kourtney je ovo prvi brak, dok je Travis prije bio u braku s Melissom Kennedy od 2001. do 2002., a zatim sa Shannom Moakler od 2004. do 2008. godine.

Podsjetimo, par se zaručio u listopadu prošle godine na plaži u Kaliforniji, a prethodno su bili dugogodišnji bliski prijatelji. Dvojac je također izjavio da pokušavaju dobiti dijete i da su prošli kroz IVF tretman kako bi što prije postali roditelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:08