ZANIMLJIV OUTFIT

Urnebesna teorija zavjere poharala društvene mreže: ‘Pa jasno je zašto je princeza Anne stavila tu glomaznu kapu!‘

Glomazna odora s plaštom nekima je bila najzanimljiviji outfit na krunidbi, a princeza djelovala kao ‘moćna i opaka gusarica‘

Prince Harry u razgovoru s princezom Anne

 Richard Pohle/Afp

Mnogi od onih koji su pratili krunidbu kralja Charlesa potiho su očekivali neki skandalčić, nezgodu, spornu situaciju i to, naravno, povezanu s odbjeglim princom Harryjem. Pa, kada se već nije dogodila, izmislili su je.

Naime, na društvenim mrežama krenula je šašava priča o tome kako je princeza Anne, sestra kralja Charlesa, odjenula krajnje ozbiljnu i poprilično masivnu vojnu uniformu s plaštom i kapom na kojoj se uzdiže velika crvena perjanica, da bi Harryju otežala život i napakostila mu.

image

Princeza Anne za krunidbu je odabrala vojnu odoru

Toby Melville/Afp

Naravno, razlog za njezinu odluku o vojnoj odori nije odbjegli Harry nego njezina uloga u ceremoniji krunidbe. Princ, koji nije baš u najboljim odnosima s ostatkom obitelji, sjedio je u Westminsterskoj opatiji u četvrtom redu, s rođakinjama, princezama Beatrice i Eugenie i njihovim supruzima, odmah iza princeze Anne. S njom je neposredno prije obreda čak i razmijenio par rečenica.

Crvena perjanica na princezinoj kapi definitivno mu je zaklanjala pogled na središte crkve. U televizijskom prijenosu pažljiviji promatrači mogli su vidjeti i kako pogled mlađeg kraljeva sina vrluda po opatiji.

Rojalisti su bili oduševljeni izmišljenom diverzijom, oni koji nisu ludi za monarhijom smatrali su kako princeza djeluje "pomalo smiješno", a jedan je kraljevski fan napisao da je princeza imala jedan od najzanimljivijih outfita na cijeloj krunidbi i da je izgledala "kao moćna i opaka gusarica".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2023 15:12