KAKVA BOMBA!

Uska haljinica, duge noge, ubojiti pogled: Slavna Kosovarka zaustavlja dah u seksepilnom izdanju

Glazbenica koja je nedavno dobila albansko državljanstvo oduševila je svojom odjevnom kombinacijom na glamuroznom događaju

Dua Lipa

 Profimedia/

Britanska pjevačica albanskog podrijetla Dua Lipa oduševila je svojim izgledom kada se pojavila na događaju povodom Jingle Bell Ball koncerta.

Lipa je izgledala senzacionalno u crnoj mini haljini dok je pozirala fotografima na ovom glamuroznom događaju.

Svoju dugu, crnu kosu ostavila je raspuštenu dok je pažnju privlačila bujnim grudima i vitkom linijom koju je dodatno naglasila atraktivnom haljinom.

image

Dua Lipa

Mike Raison/Dmg Media/Profimedia/Mike Raison/dmg Media/profimedia
image

Dua Lipa

Mike Raison/Dmg Media/Profimedia/Mike Raison/dmg Media/profimedia

Podsjetimo, pjevačka zvijezda nedavno je dobila albansko državljanstvo, a albanski predsjednik Bajram Begaj istaknuo je kako mu je to bila čast učiniti jer je Lipa proslavila Albance u cijelom svijetu.

Kasnije se putem Instagrama zahvalila Begaju ističući koliko se osjeća ponosnom.

- Hvala predsjedniku Bajramu Begaju i gradonačelniku Erionu Veliaju na ovoj časti. Dobila sam albansko državljanstvo! Hvala, osjećam se jako ponosno, napisala je uz niz objavljenih fotografija.

image

Dua Lipa

Mike Raison/Dmg Media/Profimedia/Mike Raison/dmg Media/profimedia
image

Dua Lipa

Mario Mitsis/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Lipa koja je rođena u Londonu 1995., te su joj roditelji imigranti, Albanci Anesa i Dukagjin Lipa s Kosova, počela je pjevati s pet godina. Na nju je glazbeno utjecao otac, bivši pjevač i gitarist rock grupe.

Počela je objavljivati ​​svoje pjesme na YouTubeu kada je imala 14 godina. Njezin prvi debitantski studijski album objavljen je 2017., a već 2019. osvojila je nagradu Grammy za najboljeg novog izvođača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:22