NIJE SPREMNA

Uspaničena Victoria nije mogla sakriti šok nakon pitanja novinarke: ‘Isuse! Što? Znate li vi nešto što ja ne znam?‘

Najstariji sin poznate dizajnerice, Brooklyn, oženio se prije dvije godine i izjavio je da bi rado bio mladi tata i da želi desetero djece

Victoria Beckham i Nicola Peltz Beckham

 Jen Lowery/mega/The Mega Agency/Profimedia/Jen Lowery/mega/the Mega Agency/profimedia

Victoria Beckham (49) možda ima mnogo talenata, ali još nije spremna u svoj životopis dodati titulu bake. Zvijezda se uspaničila kad su je pitali je li spremna postati baka tijekom nedavnog intervjua za Vogue.

"Isuse! Što?!", odgovorila je uzrujano. "Mislim da se to još ne događa, osim ako vi ne znate nešto što ja ne znam, to se još ne događa."

Najstariji sin 49-godišnje dizajnerice i njenog supruga Davida, Brooklyn, u braku je s glumicom Nicolom Peltz (29) od travnja 2022. godine. Njihovo vjenčanje na kojemu je bilo 500 uzvanika koštalo je basnoslovnih 3.24 milijuna eura, ali Nicola nikako nije bila zadovoljna i tijekom priprema je promijenila čak tri agencije za organizaciju.

Ubrzo nakon njihovog sudbonosnog ‘da‘, 24-godišnji mladić izjavio je da želi imati desetero djece sa suprugom.

image

Victoria Beckham i Nicola Peltz Beckham

Jen Lowery/mega/The Mega Agency/Profimedia/Jen Lowery/mega/the Mega Agency/profimedia

"Oduvijek sam želio biti mladi tata", rekao je za Entertainment Tonight. "Volio bih uskoro imati obitelj, ali to će biti kad moja žena bude spremna."

Unatoč tome što ne želi puno misliti o tome da bi mogla uskoro postati baka, Victoria ima ideju kako bi voljela da je unuci zovu.

"Posljednji put kad sam bila s Annom Wintour pitala sam ju: ‘Kako te zovu unuci?‘ A ona mi je rekla: ‘Anna‘. To mi je vrlo elegantno, pa ću možda i ja ići tim putem", rekla je dizajnerica, ali nije otkrila što o svemu misli njezin suprug.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 12:54