MICHAEL DOUGLAS

Uspješno se izborio s krokodilima i zmijama, da bi ga na kraju ugrizla kolegica: ‘Zarila mi je zube u ruku!‘

Douglas je prvi put otkrio kako se rasplakao pred filmskim šefovima i inzistirao da neće više raditi s Debrom Winger

Lov na zeleni dijamant, 1984.

 20th Century Fox/AFP

Michael Douglas (77) otkrio je kako je Debra Winger (66) izgubila ulogu u filmu 'Lov na zeleni dijamant' zbog prijašnje situacije u kojoj ga je ugrizla za ruku. Dok je Winger na to gledala kao šalu, Douglas je cijelo iskustvo doživio traumatično te nakon toga više nije mogao surađivati s njom.

Prisjetimo se kako je Michael Douglas zamalo izbjegao ugriz krokodila i zmija kao avanturist koji se kockao sa smrću u filmu 'Lov na zeleni dijamant', ali te sreće nije bio i u stvarnom životu dok je snimao hit romantičnu komediju iz 1984. Naime, njegova je kolegica Debra Winger jednom prilikom zarila zube u njega.

Douglas je prvi put otkrio kako se rasplakao pred filmskim šefovima i inzistirao da neće raditi s Winger. Rekao je da su on i redatelj Robert Zemeckis razmišljali o glumicama za tu ulogu kada su upoznali Winger u Teksasu.

Douglas je opisao situaciju u kojoj je Winger bila s njima na večeri i pila je mnoštvo tekila. Kada je izlazio, ona je došla do njega i ugrizla ga za ruku.

- Ona se šali, a ja je gledam i mislim kako je ovo bilo grubo te da mi je pukla koža, govori Douglas. Kasnije je i otvoreno odbio s njom surađivati, rekavši da nije vrijedno toga. Tvrdi da je Winger izbačena iz filma zbog straha da nije timska igračica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:06