DVIJE GODINE OD ZARUKA

USPRKOS SVIMA MEGHAN I HARRY OBILJEŽILI VELIKU PREKRETNICU Najkontroverzniji kraljevski par emotivan na Instagramu, objavili nikad viđene fotke

 
 Toby Melville / REUTERS

Najpoznatiji, ali i najkontroverzniji kraljevski par, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa obilježili su na službenom profilu na Instagramu drugu godišnjicu od objave zaruka. Svi pamte taj trenutak kad su princ Harry i američka glumica Meghan Markle 27. studenog 2017. držeći se za ruke izašli pred medije u vrtu Kensigtonske palače i potvrdili da će se vjenčati.

Obilježavajući drugu godinu od objave zaruka, vezu su, naime, službeno objavili godinu dana ranije, na Instagram su stavili tri fotografije koje predstavljaju velike prekretnice u njihovoj vezi.

Osim fotografije snimljene prilikom objava zaruka, objavili su i do sad neviđenu crno-bijelu fotografiju s vjenčanja te jednu nakon rođenja sina Archieja, kad su prvi put pozirali kao obitelj. Fotograf Chris Allerton uhvatio ih je nakon vjenčanja u zagrljaju pred crkvom dok se oboje smiju.

- Na današnji dan prije dvije godine, 27. studenog 2017., princ Harry i Meghan Markle objavili su zaruke, da bi kasnije postali Njihovo kraljevsko visočanstvo Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa! Odonda su proslavili godišnjicu braka i rođenje djeteta Archieja - napisali su uz fotografije na Instagramu.

Kad su novinari prilikom zaruka pitali Harryja kad je znao da je ona ta, odgovorio je:

- Prvi put kad sam je vidio.

Par su otpočetka pratile kontroverze i nagađanja javnosti i medija da američka glumica iskorištava njegov položaj i moć kako bi izvukla korist za sebe. Ona to, međutim, ničime nije potvrdila. Otkako su u studenom 2016. službeno objavili da su u vezi, odmah su se pojavili tračevi da princ William ne odobrava bratov izbor i da su motivi američke glumice još uvijek sumnjivi. Potom se počela javljati Meghanina rodbina koja je o njoj za medije možda dala i najgore izjave. Napadi i tračevi nisu prestali do danas. Jedna od glavnih vijesti ove godine bila je navodna svađa između šogorica Meghan i Kate Middleton te loš odnos između braće.

Štoviše, u posljednje su se vrijeme tračevi dodatno raspirili nakon što su Meghan (38) i Harry (35) odlučili kraj godine provesti u SAD-u. Prema dosadašnjim najavama bračni će par Dan zahvalnosti proslaviti s Meghaninom majkom Dorijom Ragland pa će produžiti boravaka u Americi i neće biti na tradicionalnom kraljičinom božićnom druženju. Osim toga, nedavno su pokrenuli tužbe protiv britanskih tabloida koji su bez dozvole objavili dijelove pisma koje je Meghan pisala ocu u vrijeme dok su pokušavali popraviti odnose.

Princ Harry je u nekoliko navrata izjavio da se teško nose s pritiscima te da ga svaki blic paparazza podsjeti na prošlost i kako su tabloidi uništili život princezi Diani. Čak je priznao da se osjeća kako se svaki dan mora boriti s tim te da ga laži u medijima silno pogađaju. Zbog svega toga neki su počeli spekulirati i da bi se princ Harry mogao odreći kraljevskih dužnosti i titule čime su podsjetili na drugi slavni kraljevski par iz prošlosti - kralja Edvarda VIII. koji je abdicirao i odrekao se krune da bi se mogao vjenčati s Amerikankom Wallis Simpson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:13