NIKAD DOSTA

Uz petero djece, žena Gordona Ramseya priželjkuje još jedno: ‘Trebat će mi bus, a i ne želim biti najstariji je*ač u školi‘

Slavni chef je priznao kako nije siguran da i sam želi još jednom postati otac, smatrajući kako je s 56 godina malo prestar za tu ulogu

Gordon Ramsey sa suprugom Tanom, Megan Ramsay i Holly Annom Ramsay 

 Justin Goff/Goff Photos/Profimedia/Justin Goff/goff Photos/profimedia

Kulinarska zvijezda Gordon Ramsay otkrio je kako njegova supruga Tana želi još jedno dijete, no njemu ta ideja nije toliko privlačna obzirom na njegove godine. Naime, 56-godišnji Ramsay i sedam godina mlađa Tana već imaju petero djece; Megan (25), Holly i Jacka (23), Matildu (21) i 4-godišnjeg Oscara Jamesa. A sada se Tana nada da će njihovom timu dodati još jednog člana, otkrio je Gordon Nicku Grimshawu i Angeli Hartnett u Dish podcastu.

"Imam malu tajnu... Tana želi još jedno", kazao je.

Kako bilo, Gordon je priznao i kako nije siguran da i sam želi još jedno dijete, šaleći se s voditeljima: "To je previše autobusa. To je kao da idu u školu ili van na večeru s dva busa. A druga stvar je što ću biti najstariji je*ač u školi. ‘Tko ti je djed?‘ i što je sa sportskim danom i utrkom s jajem u žlici?", kaže Ramsey, dodajući: "Što da radim? Volio bih imati još jedno, ali petero je zasad dosta. Puno toga se događa".

Gordon je također pričao o najmlađem sinu, Oscaru, koji je krenuo u školu. U očevom stilu, Oscar se čak žalio na hranu i sam nosi svoj ručak. Chef se našalio: "Nije htio nositi blejzer. Rekao je: ‘Tata, previše me je*eno svrbi‘. Rekao je i ‘Hrana je sranje‘. Kazao sam mu, ‘Sine, PS‘. Pitao je ‘Što to znači?‘ Rekao sam, ‘ponesi je*eno svoje‘. Dakle, on ima svoju kutiju za ručak, sve je pripremljeno, ima svoje sendviče".

Zvijezda kulinarskog showa ‘Kitchen Nightmares‘ ima blizak odnos sa svojom djecom, ali ima nekoliko strogih pravila kojih se moraju pridržavati. U razgovoru za Telegraph 2017. slavni je kuhar otkrio da se njegova djeca moraju sama snaći u životu. O svom bogatstvu je rekao: "Definitivno ne ide njima, i to ne na zao način, već da ih ne razmazim. Jedino što sam dogovorio s Tanom je da dobiju 25 posto pologa za stan, ali ne za cijeli stan". Dodao je da se zapravo nikad nije "palio na novac", a to se odrazilo i na način na koji je odgojio djecu. Gordon je također otkrio i da im ne dijeli novce.

Jednom je prilikom ispričao: "Meg je na sveučilištu i ima budžet od 100 funti tjedno; ostali dobiju oko 50 funti na tjedan i moraju sami plaćati telefonske račune i karte za autobus. Što im prije date tu odgovornost da štede za svoje tenisice i traperice, to bolje".

Napomenuo je da ne želi da mu djeca odrastu razmažena, a to znači da im ne daje ništa, a da za to ne moraju raditi, što uključuje kućanske poslove i nalaženje vlastite karijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:23