SPREMA IZNENAĐENJE

Uzbuna među fanovima Harrya Stylesa: ‘Viđen je kod Regent Parka, svi znamo što to znači‘

Glazbena zvijezda na turneji je zaradila više od 617 milijuna dolara, a procjenjuju da je najbogatiji mladi pjevač u Britaniji

Harry Styles 

 Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

Posljednji album Harryja Stylesa donio mu je nagrade Grammy, Brit Awards i mjesto na Spotify playlistama većine ljudi. Daily Mail otkriva da se Styles vratio u studio i snima novu glazbu te se očekuje njegov najemotivniji projekt dosad.

Glazbenik je viđen posljednjih tjedana kako ulazi u glazbeni studio Rak u St John‘s Woodu u blizini Regent‘s Parka, što znači da snima nešto novo. Mnogi obožavatelji mole ga za novi album koji jedva čekaju.

Dok je bio na pozornici na Novom Zelandu 2023., govorio je o procesu pisanja pjesama i govorio "tko zna", ali možda dođe četvrti album. Izvori kažu da su pjesme do sada neke od najdirljivijih i najiskrenijih pjesama koje su čuli od Stylesa.

Njegov treći studijski album "Harry‘s House" objavljen je 2022. i donio mu je nagrade Grammy za album godine i najbolji pop vokalni album, kao i nagradu Brit za album godine. Rak studiji gdje snima novu glazbu su samo nekoliko koraka od njegovog doma u sjevernom Londonu. Bliski prijatelj i bivši kolega iz benda One Direction Niall Horan (30) tamo je također snimio svoju pjesmu "Fool‘s Gold" iz 2017.

image

Britanski glazbenik Harry Styles

Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profim

Styles je prodao na svojoj dvogodišnjoj turneji "Love on" pet milijuna ulaznica i zaradio 617,3 milijuna dolara, izvještava Billboard Boxscore. Vjeruje se da je on najbogatija zvijezda Ujedinjenog Kraljevstva u dobi do 30 godina te da je vrijedan 175 milijuna funti, prema popisu Heat Rich List 2023.

image

Taylor Russell

Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Iako ima tri nekretnine u sjevernom Londonu, viđen je u New Yorku ovaj tjedan sa svojom novom djevojkom Taylor Russell (29). Pjevača i glumicu prvi put su povezivali kao par u lipnju 2023.

image

Zagrljaj Harryja Stylesa i Taylor Russell potvđuje romansu

/Goff Photos/splashnews.com/splash/profimedia

Od svog posljednjeg albuma Styles je prekinuo s Olivijom Wilde (40). Zatim je četiri mjeseca kasnije viđen kako ljubi model Emily Ratajkowski (32) u Tokiju. Ovaj mjesec izvori bliski Stylesu otkrili su da je, unatoč tome što je izlazi s novom djevojkom Russell manje od godinu dana, "spreman osnovati obitelj" s njom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:11