COURTNEY LOVE

‘Uzela sam heroin i srušila se pred klubom, a onda je došao Johnny Depp... Spasio mi je život!‘

Love je jasno dala do znanja da je bila na Deppovoj strani tijekom suđenja za klevetu, no još uvijek ima "empatiju" prema Heard

Courtney Love

 Instagram

Američka pjevačica Courtney Love uoči sudskog procesa između Johnnyja Deppa i Amber Heard prisjetila se da kako joj je glumac spasio život nakon što se predozirala i tako joj pomogao tijekom najmračnijeg perioda života.

U vrijeme incidenta, Love se suočavala s tragičnim gubitkom supruga Kurta Cobaina koji je počinio samoubojstvo 1994. u dobi od 27 godina. Njih dvoje su se vjenčali 1992. i dobili kćer Frances Bean (29).

"Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba Viper Room u Kaliforniji. Bila sam navučena na heroin. To se dogodilo 1995. godine", rekla je Courtney u videu objavljenom na društvenim mrežama tijekom vikenda.

Klub je tada izvorno bio u suvlasništvu Johnnyja Deppa, poslovnog partnera Anthonyja Foxa i Sal Jencoa, a bio je poznat kao mjesto okupljanja holivudske elite.

Love je napomenula rekla da je Depp u više navrata kontaktirao njezinu kćer Frances. Tvrdi da je glumac napisao Frances pismo za njezin 13. rođendan, usred očeve prerane smrti i borbe njezine majke s ovisnošću.

"Socijalna služba je pomagala mojoj kćerki Frances da prebrodi taj period. Johnny joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao je utješiti. To je napravio na njezin 13. rođendan. On i ja se tada nismo dobro poznavali", nastavila je pjevačica koja pismo nikad nije pročitala, dodavši da je glumac slao limuzine po Frances i njezine prijatelje u školu.

"Kada je imala 13 godina, rekla mi je da joj je Johnny spasio život" rekla je.

Pred kraj videa, Love je jasno dala do znanja da je bila na Deppovoj strani tijekom suđenja za klevetu, no još uvijek ima "empatiju" prema Heard.

"Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svijetu i to mnogo prije nego što je TikTok nastao. Razumijem kako se Amber osjeća. Možete li zamisliti da ste na njenom mjestu?", dodala je. Kasnije je odgovorila na komentare u kojima su je ljudi kritizirali zbog ovog poteza, a ona je objasnila da ne želi zauzimati stranu.

"Želim biti neutralna. Neću nikoga maltretirati. Mene su maltretirali dovoljno tokom života", zaključila je pjevačica.

Depp, koji je s Heard bio u braku od 2015. do 2017. godine, trenutno se bori s njom na sudu zbog članka iz Washington Posta iz 2018. koji je napisala i predstavila sebe kao žrtvu seksualnog nasilja. Suđenje se nastavlja, a završetak se očekuju se u petak, 27. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:21