MOLE ZA POMOĆ

Vasići na rubu egzistencije, narušeno im i zdravlje; Rada otkrila: ‘Ako zet sazna da je Ivana bila Giba, razvest će se‘

Vasići su otkrili i zašto cijelo vrijeme kriju fotografiju svoga zeta Nijemca

Mika i Giba Vasić kao Ivana i Ana

 Instagram

Bivši sudionici regionalnog Big Brothera, Rade i Rada Vasić, povukli su se iz javnosti i žive mirnim životima u jednom selu u Srbiji. Njihovo zdravstveno stanje nije dobro - Rada ima rak dojke, a njemu su otkazali bubrezi, pa je na dijalizi.

Kako su ispričali za srpski Kurir, posljednjih godinu dana žive na rubu egzistencije.

"Nismo skroz dobro, ali da se ne žalimo. Rade mi nije baš najbolji, nbolestan je, oba bubrega su mu otišla, ide na dijalizu. Jako se razbolio, cijela moja kuća je potresena, a pogotovo djeca. Svatko ima svoju kuću, ali ja sam ostala s Radom i najviše sam potresena zbog njega. Gledam na sve načine kako da mu pomognem, tu sam ja, ali nikako ne mogu spriječiti bolest. Dajem mu uvijek vjetar u leđa; tu sam i da ga nasmijem, i da ga nerviram, i da plačem, ja sam ti na sve spremna. Rade mi je miran, a pogotovo sad od kad se razbolio... Miran, ne priča čak ni sa mnom, kao da sam sama u kući. Sjednem nekad za stol i zaplačem kad pomislim je li moguće da sjedim ovdje sama za stolom, da nemam s kim razgovarati, da mi se muž toliko razbolio", ispričala je potresena Rada za Kurir.

"Prije mi je bio i desna i lijeva ruka, uvijek mi je pomagao, išao sa mnom na plac, kod liječnika. Sad evo i ja sam se razboljela, a on plače i kaže: ‘Želim ti pomoći, ali ne mogu ti pomoći, bolestan sam.‘ Ne može ni on meni pomoći, ni ja njemu. Razboljela sam se, dobila sam rak dojke, bila sam na operaciji. Opet, borim se, držim se, ne dam se, kao da nemam ništa", govori kroz suze.

image

Rade i Rada Vasić

Screenshot YouTube Telegraf.rs

Preko srpskog Kurira zamolili su sve njihove fanove i ljude dobre volje da im uplate novac na žiro račun kako bi se financijski stabilizirali dok ne dobiju poziv u neki novi reality show.

"Otvorit ću žiro račun, pa molim sve ljude dobre volje da, koliko tko može i ima, nam pomognu. Makar po 100 ili 200 dinara, tko koliko može. Ja ću vama poželjeti dobro zdravlje i sreću, a mi ćemo vam sve to opravdati u nekom realityju. Nadam se da će nas netko uskoro zvati, to bi nam bio spas", rekla je Rada.

"Meni treba novac za život i liječenje, a ne donator za bubreg. To mi mogu dati i od nekog mrtvaca", poručio je Rade.

Njihovi sinovi Mika i Giba prije nekoliko su mjeseci postali glavna tema u regiji nakon što su promijenili spol i sada su Ana i Ivana. Rada se posebno naljutila na medije kada se doznalo da se Ivana udala za misterioznog Nijemca.

image

Blizanci Vasić

Screenshot

"One su to skrivale jer su sve htjele otkriti u nekom realityju. Cijeli proces od početka do kraja. Samo njih dvije. To žele i dalje i neće odustati od toga. To im je poremetilo planove kad se saznalo i zato sam malo bila ljuta. Mi smo svu ušteđevinu potrošili na njihove operacije. To je sve koštalo 50.000 eura. Sve je napravljeno tako dobro da su njihove stare muške spolne organe dali drugim pacijentima, koji su postali muškarci. Doktor koji ih je operirao rekao nam je da su poslije ti pacijenti dobili i djecu. Bitno nam je da su ih svi podržali u toj odluci. Nijednu ružnu riječ nismo čuli da se za sve saznalo", ispričala je Rada Vasić.

Vasići su otkrili i zašto cijelo vrijeme kriju fotografiju svoga zeta Nijemca, kojeg možete vidjeti ovdje.

"Obje imaju partnere. Ivana se udala za biznismena, on je stariji. Ima oko 40 godina. Ana ima dečka, sada žive zajedno. On je automehaničar u Mercedesu. Isto su godište. Njega nismo upoznali, samo preko video-poziva. Ana želi vidjeti kako će im biti živjeti zajedno, a ako to uspije, oni će se vjenčati. Pokazat ću vam zeta, ali nemojte mu pokazati baš cijelo lice. Netko će vidjeti u Njemačkoj, pa će mu pokazati. Nastao bi problem. On malo razumije srpski, ali tamo ima puno naših, to će se brzo saznati. Samo mi fali da se razvedu zbog mene. On ne zna da je Ivana bila muškarac i da je promijenila spol. To mu nikad nije rekla. Otkad su se oni upoznali, moja kći je žena i ima vaginu. Nije mu palo na pamet da je bila muško. Isti slučaj je i s Anom. Eto, to je glavni razlog", rekla je Rada za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:07