PRIVUKLI POGLEDE

Vatreni dekolte prošetala u seksi korzetu Bijelom kućom: Lauren Sanchez u outfitu vrijednom oko 3400$ u pratnji Bezosa

Prisustvovali su i Robert De Niro sa svojom partnericom Tiffany Chen, Tim Cook, Lisa Jackson, Kristi Yamaguchi i drugi

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

 Drew Angerer/Afp/Profimedia/Drew Angerer/afp/profimedia

Osnivač Amazona Jeff Bezos i Lauren Sanchez jedan su od brojnih poznatih parova koji su uživali sinoć na večeri kod Joea Bidena i prve dame Jill Biden. Događajem se odavala počast japanskom premijeru Fumiu Kishidi. Sanchez je za tu prigodu odlučila odjenuti crvenu haljinu u stilu korzeta i bez naramenica, s dekolteom ukrašenim čipkom.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Pool/abaca/Abaca Press/Profimedia/Pool/abaca/abaca Press/profimedia

Kako je Page six izračunao, Sanchez je nosila modnu kombinaciju vrijednu oko 3400 dolara. Sanchezin zaručnik, Bezos, odlučio se za klasični elegantni smoking uz koji je upario bijelu košulju i svilenu leptir mašnu. Događaju su prisustvovali i slavni glumac Robert De Niro sa svojom partnericom Tiffany Chen, Tim Cook, Lisa Jackson, Kristi Yamaguchi i drugi.

Američki glazbenik Paul Simon, navodno miljenik prve dame, zabavljao je posjetitelje pjesmama "Graceland" i "Slip Slidin‘ Away". Za večeru su bili posluženi losos i odrezak.

image

Jeff Bezos

Mandel Ngan/Afp/Profimedia/Mandel Ngan/afp/profimedia

Prije samo nekoliko dana Sanchez i Bezos vratili su se s putovanja iz Japana gdje su uživali u razgledavanju znamenitosti i provođenju kvalitetnog vremena s obitelji. Na svom je Instagramu Sanchez napisala da im je Japan ukrao srce, da im zauvijek ostaju uspomene na ono što su ondje vidjeli i proživjeli, kao i želja za povratkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:28