ŽENA U UNIFORMI

Vatrogaskinja uzrokuje požare svojim vrućim oblinama: Skinula uniformu i oduševila fanove

Atraktivna je vatrogaskinja zamijenila svoju glomaznu radnu uniformu za sportski grudnjak i kratke hlačice

Fatalna vatrogaskinja

 Screenshot/TikTok

- Treba nam oživljavanje - glasio je jedan od komentara na video vatrogaskinje Tyann nakon što je na TikToku objavila video u kojem je skinula svoju glomaznu vatrogasnu uniformu. Mnogi su u šali zatražili reanimaciju jer vatrogaskinja Tyann, koja se na TikToku zove @tyann_ames, svojom pojavom uzrokuje požare umjesto da ih gasi, a sada je sudjelovala u TikTok trendu u kojem je cilj pokazati kako izgledate izvan radne uniforme.

U videu izlazi iz vatrogasnog vozila u majici kratkih rukava, vatrogasnim hlačama, kacigi i čizmama.

Prvo, vatrogaskinja je usporeno hodala dok je stavljala kacigu na glavu, a zatim se kadar prebacuje na nju u teretani kako bi pokazala "što je ispod", kako je rečeno u snimci. Tyann je zamijenila svoju glomaznu radnu uniformu za sportski grudnjak i kratke hlačice koje nosi u teretani, a pritom je pokazala mišiće, isklesane ruke i trbušnjake. Gledatelji su bili šokirani koliko dobro izgleda ispod radne uniforme.

image

Vatrogaskinja Tyann

Screenshot/TikTok

- Da, ovo definitivno želim za Božić - našalio se jedan od komentatora.

Jedan od gledatelja je zaželio Tyann na kalendaru, upitavši "dolazi li uskoro kalendar vatrogaskinja?", a brojni su je nazvali "savršenom".

Još jedna vatrogaskinja na TikToku rekla je da "lijepe djevojke također mogu nositi uniforme", u naslovu videa koji je objavila, a pokazuje svoju odjeću koju nosi izvan posla, kao i uniformu.

Megan Baer na snimci je nosila zelenu suknju u kombinaciji s crnim crop topom, a nekoliko sekundi kasnije pokazala je svoje mišiće u teretani odjevena u kratke hlačice i crnu majicu bez rukava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:55