KRALJEVSKI PAR

VELIKA DRAMA UOČI VJENČANJA GODINE Slomljena Meghan moli za oprost i razumijevanje, a potreseni Harry sebe krivi za cijelu obiteljsku kalvariju

 
 Profimedia, Press Association

Meghan Markle, zaručnica princa Harryja, samo nekoliko dana uoči kraljevskog vjenčanja predviđenog za subotu, proživljava obiteljsku kalvariju.

Buduća mladenka je vrlo uzrujana nakon što je njezin otac Thomas Markle (73) izjavio da želi svoju kćer poštedjeti još veće sramote, nakon skandala s paparazzima, te da neće svoju kćer odvesti do oltara, o čemuu je pisao portal TMZ, što je, navodno, jako rastužilo Meghan.

Prijatelj Meghan Markle (36) i princa Harryja za Daily Mail je ispričao da ona svom ocu daje podršku i moli za razumijevanje javnosti objašnjavajući kako je on bio u jako lošem stanju.

- Ona želi svog oca na vjenčanju. Ne želi ni razmišljati o mogućnosti da ga tamo možda neće biti. Ona i Harry mole javnost da mu daju malo prostora. Nude mu podršku i pomoć, očito je on pod velikim pritiskom. Iskreno se brinu za njega, izjavio je.

- On je ponosan čovjek koji želi biti otac svojoj kćeri i ne želi da se drugi o njemu brinu, ali teško je. Ovo je vrlo zabrinjavajuća i zastrašujuća situacija. Meghan i Harry čine sve da mu pomognu.

Prijatelj kraljevskog para tvrdi da Harry krivi sebe za sve.

Meghan Markle's father thomas markle drops off flowers at her Meghan's mother Doria ragland home days before the wedding.
10 May 2018, Image: 371247778, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

- Uništen je, misli da svi koji uđu u njegov život zapadnu u probleme, da je to cijena koju moraju platiti zbog njega. On želi zaštititi svoju Meghan i sve ovo teško podnosi, rekao je izvor blizak paru za Daily Mail.

Oboje su jučer uputili priopćenje putem Kensingtonske palače, što je potez koji predstavlja presedan.

U priopćenju se navodi da Meghan Markle prolazi "teške trenutke" nakon medijskih informacija da njezin otac neće biti na njezinu vjenčanju s princem Harryjem u subotu.

"Ovo je duboko osobni trenutak za gospođicu Markle uoči vjenčanja", rekao je glasnogovornik Kensingtonske palače, službene rezidencije princa Harryja, u kratkom priopćenju.

"Ona i princ Harry mole još jednom za razumijevanje i poštovanje u ovom teškom trenutku za gospođicu Markle", dodao je.

Palača na upit nije htjela pojasniti pisanja medija da Thomas Markle neće doći na vjenčanje u subotu.

Na snimkama koje su, po pisanju tabloida Daily Mirrora, prodane medijima diljem svijeta, vidi se sedamdesetogodišnji Thomas Markle dok mu uzimaju mjeru za odijelo i dok na računalu gleda fotografije budućeg kraljevskog para.

Iz okružja Marklea, kako prenosi tabloid, doznaje se da je otac bivše američke glumice popustio pred zahtjevima i pritiscima paparazzija koji su mu neprestano bili za petama i sad se osjeća "prevareno" i "glupo".

TMZ navodi da je razgovarao s Markleom i da mu je ovaj rekao kako je na fotografiranje pristao ne bi li popravio svoj ugled jer je na ranijim fotografijama snimljen dok kupuje pivo i izgledao je raščupan.

Kensingtonska palača je i prije zamolila fotografe da poštuju privatnost Thomasa Marklea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:33