PHIL COLLINS

Velika glazbena zvijezda zabrinula fanove priznanjem: ‘Jedva mogu držati palice u rukama‘

Glazbenik je priznao da više ne može svirati bubnjeve, a u bendu će ga zamijeniti njegov sin
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Bivši bubnjar i pjevač grupe Genesis, Phil Collins, zabrinuo je obožavatelje nakon priznanja da "jedva može držati palice" tijekom intervjua u kojem je sudjelovao sa svojim kolegama iz benda.

Glazbena zvijezda priznala je da više ne može svirati bubnjeve te da ga je zamijenio novi bubnjar u bendu, njegov sin. Obožavatelji emisije BBC Breakfast ostali su iznenađeni Collinsovim izgledom i zdravstvenim stanjem, koje je čak i za glazbenika "vrlo frustrirajuće."

"To mi je veliki fizički izazov i vrlo je frustrirajuće jer bih volio svirati bubnjeve sa svojim sinom. No, više ih ne mogu svirati, iako bih to volio. Jedva držim palicu s ovom rukom. Postoje određeni fizički problemi koji su stali na put mojoj glazbenoj karijeri", rekao je glazbenik.

Također je dao nagovijestiti da se bend više neće okupiti nakon nadolazeće turneje. "Svi smo mi muškarci u određenim godinama i mislim da nećemo više svirati. Osobno, ne znam želim li više ići na turneje", dodao je.

Odmah su uslijedile i zabrinute reakcije fanova na Twitteru. "Šokiran sam i tužan vidjeti zdravstveno stanje Phila Collinsa", "Vidjela sam intervju Genesisa jutros. Phil Collins ne izgleda dobro", samo su neke od reakcija obožavatelja.

Nakon operacije vratnog dijela kralježnice Collins je izgubio osjet dodira u prstima, zbog čega više ne može bubnjati, a ozljeda je nastala upravo zbog toliko godina provedenih ispred bubnjeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:16