KRAJ PRIČE

Velika holivudska zvijezda opet je solo: Evo što im je presudilo nakon pet godina veze

Nakon pet godina par je zaključio kako su si dragi i ostaju prijatelji, no ljubavna veza ne može funkcionirati

 Colin Farrell i Kelly MacNamara

 Spot/Backgrid Usa/Profimedia/

Colin Farrell opet je single. Njegova petogodišnja veza s Kelly MacNamarom, završila je prijateljski, a glavni razlog za prekid je njihova stalna razdvojenost i naporan radni raspored. Kelly je osobna asistentica The Edgea, gitarista U2.

Problemi u njihovoj vezi su kulminirali kada je Farrell počeo raditi na filmu ‘Duhovi otoka,‘ najprije na snimanju, a zatim i na njegovoj promociji po svijetu. Obaveze su dodatno pojačali nominacija za Oscara i druge nagrade koje je dobio za fenomenalnu izvedbu.

- Bio je doista jako zauzet - rekao je blizak izvor za The Sun objašnjavajući zašto par već dugo nije viđen zajedno - Osim tog filma, radio je i Batmanu, a zatim i na pripremama za spin-off seriju o Pingvinu. Njegov posao je definitivno utjecao na vezu i odlučili su da je vrijeme za rastanak. Nije bilo svađe. Oni su i dalje dragi jedno drugom,no ljubavna veza jednostavno nije se mogla održati.

image

Farrell kao Pingvin u seriji

/Mega/the Mega Agency/profimedia

Colin i Kelly bili su skupa od 2017. godine, a on je već govorio o problemima u njihovoj vezi.

- Moja djevojka puno putuje, baš kao i ja. Često smo poput brodova koji prolaze jedan kraj drugog u noći. Ipak, trudimo se pronaći luku u kojoj se možemo susresti - rekao je u jednom intervjuu.

U komentarima na kraj ljubavne priče zgodnog Irca, govori se kako je bilo jasno da se nešto događa kada je Colin, preuzimajući Zlatni globus za najboljeg glumca, u siječnju, naveliko koketirao s prezentericom Anom de Armas.

- Ana, bila si izvrsna u ‘Plavuši‘ - rekao je Farrell glumici koja je igrala Marilyn Monroe - Zaspao sam u suzama nakon gledanja filma.

Glumca sada čekaju novi projekti - osim ‘Pingvina‘, tu su još i serija ‘Sugar‘, te film ‘Love Child‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:46