LOURDES LEON

Velika ispovijest Madonnine najstarije kćeri: ‘Mama je ‘kontrol frik‘, kontrolirala me cijeli život‘

Lourdes Leon je rekla da ju je majka potaknula da ‘raste‘ u svojoj manekenskoj karijeri, ali i generalno
Lourdes Leon na Met Gali.
 Upi/Alamy/Alamy/Profimedia

Madonnina kći Lourdes Leon (25) tvrdi da je njezina majka Madonna "kontrol frik" koji ju je kontrolirao "cijeli život". Najstarija kći pop ikone o svom je odgoju za časopis 'Interview Magazine' razgovarala s dugogodišnjom prijateljicom svoje majke, glumicom Debi Mazar.

- Moja mama me kontrolirala cijeli život - rekla je 25-godišnjakinja.

- Morala sam postati u potpunosti neovisna čim sam završila srednju školu - dodala je Lourdes. Rekla je da je osjećaj neovisnosti stekla plaćajući fakultet i stan. Kroz intervju, osvrnula se i na svoje odrastanje.

image
Lourdes i Madonna 2008. godine.
K03/Zuma Press/Profimedia

- Imam osjećaj da je moja majka vidjela ostalu djecu poznatih i slavnih te je odlučila da njezina djeca neće biti takva - objasnila je Lourdes Madonninu filozofiju odgoja. Nadalje, rekla je kako misli da, ako roditelji plaćaju životne potrepštine i ostale stvari svojoj djeci, to im daje što veći utjecaj na njih.

Lourdes Leon je rekla da ju je majka potaknula da "raste" u svojoj manekenskoj karijeri, ali i generalno.

- Mama jako inzistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim biti poznata, a da to nije samo moj izgled. Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome - rekla je.

Lourdes smatra kako je manekenstvo pametna odluka, što se tiče financijskog aspekta. Uživam u kampanjama koje radim i u kojima zapravo sudjelujem i imam utjecaja, tako da nisam samo model - istaknula je Lourdes Leon. Kaže kako ju zanimaju i ples, moda i estetika, ali je neodlučna što se tiče glumačke karijere.

image
Lourdes Leon na modnoj pisti.
Fashion Pps/Bestimage/Profimedia

- Još ne znam što mislim o glumi - rekla je Lourdes dodajući kako ju 'glumci jako živciraju i ne može biti u njihovoj blizini'.

Rekla je i da iako "zna pjevati", nije zainteresirana za posao koji ima veze s glazbom.

- Jednostavno me nije briga za to - rekla je i dodala da je možda previše bila okružena time odrastajući. Doduše, Lourdes je pohvalila glazbene talente svoje majke, rekavši kako joj je jasno koliko je Madonna "utjecajna i nevjerojatna", te kako je osnaživala druge žene i uvijek bila ispred svog vremena.

- Nisam to u potpunosti shvatila sve dok nisam shvatila važnost osnaživanja i što znači biti žena. Ona je vjerojatno najveći radnik kojeg sam ikada vidjela. Nisam to naslijedila, nažalost - zaključila je Madonnina najstarija kćer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 21:24