POZNATA GLUMICA

Velika ljubav trajala je 55 godina: Prije smrti pročitala je njegovo pismo, a hvalila se i da ga je ‘razmazila‘ u seksu

Uz omiljenu glumicu i poduzetnicu, koja je dan prije 77. rođendana izgubila bitku s rakom, do zadnjeg trenutka bio je njezin suprug

Suzanne Somers i Alan Hamel 2020. godine

 Brian Zak/New York Post/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Brian Zak/new York Post/mega/the Mega Agency/profimedia

Omiljena američka glumica i poduzetnica Suzanne Somers, preminula je 15. listopada, dan prije svojeg 77. rođendana, nakon dugogodišnje bitke s rakom. Umrla je u svojem domu, okružena najmilijima.

- Uz Suzane su bili njezin voljeni suprug, Alan Hamel, njezin sin Bruce i drugi bliski članovi obitelji - objavio je njezin dugogodišnji publicist R. Couri Hay i dodao kako se obitelj planirala okupiti zbog proslave rođendana.

- Sada će slaviti njezin izniman život. Obitelj želi zahvaliti na podršci milijunima njezinih fanova i pratitelja koji su je voljeli - rekao je Hay.

A Suzanne Somers, osim kao velika TV-zvijezda 1980-ih i1990-ih, spretna poslovna žena i promotorica zdravog života i vježbanja, ostat će zapamćena i po prekrasnoj ljubavnoj priči s TV-voditeljem Alanom Hamelom (83).

Njih su dvoje u braku bili od 1977. godine, a zajedno su proveli čak 55 godina. Izgradili su divnu zajedničku obitelj, a kao poslovni partneri brend s više od 500 proizvoda.

image

Suzanne Somers i Alan Hamel vjenčali su se 1977. godine

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dan prije no što je preminula, suprug joj je dao ljubavno pismo.

- Pročitala ga je, otišla leći i kasnije umrla mirno, u snu - rekao je R. Couri Hay za magazin People.

U svojem ljubavnom pismu Hamel je rekao kako tijekom svih njihovih zajedničkih godina nisu proveli više od jednoga sata odvojeno. Tako je bilo posebno otkako su njihova djeca odrasla i imaju svoje živote i svoju djecu, te je par bio usredeotočen na sebe. Somers i Hamel nisu imali zajedničku djecu - ona je imala sina Brucea Somersa Jr. (57) iz prethodne veze, a Hamel sina Stephena i kćer Leslie iz braka s Marilyn Hamel.

Par se upoznao 1969. godine, na setu kviza "The Anniversary Game" u kojem je Somers bila hostesa, a on voditelj. Iako je tek kratko nastupala u toj emisiji, tu je započela njihova romansa i nastavila se i nakon što je Suzanne napustila kviz. U ožujku 1977. godine, par je zajednički kupio dom u Palm Springsu u Kaliforniji. Iste godine u rujnu, vjenčali su se i ostali nerazdvojni do kraja. Bili su poznati i po tome što su često i otvoreno govorili o svojem sjajnom seksualnom životu: Somers je jednom izjavila kako je "razmazila" supruga u krevetu. Prije toga, izazvala je podosta komentara priznanjem da njih dvoje vode ljubav dva do tri puta dnevno.

image

Suzanne Somers i Alan Hamel

Juan Rico/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Juan Rico/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U intervjima je Somers često govorila kako je njihova tajna u tome što jedno drugome stalno daju komplimente.

- Tajna je u tome da cijenite i poštujete jedno drugo i dajete partneru ono što treba - reka je i dodala kako ona i Hamel vole dan započeti "romantično", a onda "nastaviti ga u tom stilu".

Hamel joj je bio najveća podrška i u najtežim trenucima dok se, od početka trećeg desetljeća života, borila protiv raka. Najprije joj je dijagnosticiran rak kože, a od početka 2000-ih vodila je bitku s agresivnim oblikom raka dojke. Bolest se prošle godine vratila.

Osim obitelji prepune ljubavi i čvrstog braka, Somers i Hamel zajedno su izgradili pravo poslovno carstvo koje je prodavalo najrazličitije proizvode s njezinim potpisom i preporukom - od nakita i kozmetike, preko gotovih obroka, pa do krstarenja i knjiga. Ipak, najpoznatiji proizvod koji je ikad potpisala Suzanne Somers bio je ThighMaster, malena kućna sprava za jačanje mišića bedara koja se u cijelom svijetu prodavala u milijunima primjeraka mnogo prije internetske prodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:24