MILIJUNSKI IZNOSI

Velika pobjeda za glumicu nakon sudske tužbe: Disney i Scarlett Johansson ‘zakopali ratnu sjekiru‘

Glumica je tužila Disney jer su prekršili ugovor kada su film "Black Widow" pustili na streaming platformi u isto vrijeme kad se film počeo emitirati u kinima
Scarlett Johansson
 FPA/Full Picture Agency/Full Picture Agency via AFP

Scarlett Johansson, zvijezda Marvelova filma o superjunakinji "Black Widow", tužila je Walt Disney Co tvrdeći da je tvrtka prekršila njezin ugovor kada je film pustila na streaming platformu u isto vrijeme kada se film počeo emitirati u kinima te da je zato izgubila 50 milijuna dolara zarade. No, sada su Disney i Johansson ipak zakopali ratnu sjekiru te su se uspjeli nagoditi izvan suda, piše Deadline.

"Sretna sam što sam riješila sve s Disneyjem. Nevjerojatno sam ponosna na posao koji smo zajedno odradili tijekom godina i jako sam uživala u kreativnom odnosu s cijelim timom. Radujem se nastavku naše suradnje u godinama koje dolaze", rekla je glumica u svom priopćenju, a cijelu situaciju komentirao je i Alan Bergman, predsjednik studija Disney.

"Jako sam zadovoljan što smo uspjeli postići zajednički dogovor sa Scarlett Johansson u vezi filma "Black Widow". Cijenimo njezin doprinos Marvel Cinematic Universeu i radujemo se zajedničkom radu na brojnim nadolazećim projektima, uključujući Disneyjev 'Tower of Terror'", rekao je Bergman.

Uvjeti njihova dogovora nisu otkriveni, međutim, Deadline citira neimenovani izvor i navodi da je postignuta nagodba u iznosu 'većem od 40 milijuna dolara'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:13