SRETAN JE

Veliki korak za Brada Pitta: Mnogi su se iznenadili kako je oslovio svoju fatalnu Ines...

Prije njihove romanse, Pitta su povezivali s manekenkama Emily Ratajkowski i Nicole Poturalski

Brad i nova djevojka, Ines de Ramon

 Profimedia

Nakon burnog prekida s Angelinom Jolie, izgleda da je holivudski glumac Brad Pitt konačno sretan, i to s novom djevojkom - Ines de Ramon. Prema Page Sixu, Ines i Brad su navodno "sjajno" nakon godinu dana veze. Inače, ovo je Bradova prva prava veza nakon razvoda.

- On Ines predstavlja kao svoju djevojku - rekao je izvor i dodao: "Sjajno ih je vidjeti." Istaknuo je i da de Ramon čini Pitta ‘jako sretnim‘.

image

Brad Pitt i Ines de Ramon

Gio/roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumac i njegova nova odabranica prvi su se puta zajedno pojavili u javnosti na 12. godišnjici LACMA Art+Film Gala svečanosti na kojoj su također prisustvovale brojne zvijezde. Iako par nije pozirao za fotografije, upućeni su za People rekli da su "izgledali zaljubljeno, smijali se i šalili sa svima oko sebe".

Inače, 59-godišnji Pitt i 32-godišnja de Ramon prvi su put viđeni u studenom 2022. nakon što su zajedno prisustvovali koncertu Bona iz U2-a sa Cindy Crawford, Randeom Gerberom i Seanom Pennom.

Iako tijekom izlaska nisu pokazali nikakve znakove nježnosti, nastavili su poticati glasine o ljubavnoj vezi već sljedećeg mjeseca kada je dizajnerica nakita došla na afterparty filma "Babylon" kako bi podržala Pitta. Kao i obično, dvojac je izbjegao paparazze, ali viđeni su pri ulasku u dvoranu, držeći ruke jedno oko drugoga dok su se družili s ostalim uzvanicima. Iako nisu javno govorili o svom statusu veze, de Ramon je potvrdila da su više od prijatelja ovog siječnja kada je ona snimljena kako se sunča u toplesu pored zvijezde "Kluba boraca".

image

Brad Pitt i Ines de Ramon

Gio/roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Par je Novu godinu proslavio romantičnim izletom u Cabo San Lucas, gdje su se sunčali uz bazen.

image

Brad Pitt i Ines de Ramon

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Također, tijekom ljeta je de Ramon nekoliko puta putovala u posjet glumcu dok je snimao film o Formuli 1 u Europi. Ipak, čak i dok nisu zajedno, dizajnerica nakita drži Pitta blizu srca noseći ogrlicu sa slovom "B".

image

Ines de Ramon

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Podsjetimo, prije njihove romanse, Pitta su povezivali s manekenkama Emily Ratajkowski i Nicole Poturalski, no on nije bio u dugoj vezi od razlaza s Jolie 2016. godine. Podsjetimo, slavni bivši par ima šestero djece, od kojih je troje posvojeno. Međutim, Pitt navodno ne žuri upoznati svoju djecu sa svojom novom djevojkom, unatoč tome što je njihova veza "jača nego ikad".

S druge strane, de Ramon je bila u braku sa zvijezdom "Vampirskih dnevnika" Paulom Wesleyjem od 2019. do 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:34