POVRATAK NA VRH

VELIKI POVRATAK NAKON BRAČNOG BRODOLOMA Brad Pitt dao prvi intervju od razvoda i pozirao za naslovnicu uglednog časopisa!

Brad je također za časopis dao intervju u kojemu govori o ljubavi, gubitku, roditeljstvu i otkriva kako je krenuo naprijed nakon što se sve raspalo.
 Getty Images For Paramount Pictu

Brat Pitt (53) vraća se u velikom stilu nakon izuzetno turbulentne godine u privatnom životu. Američki glumac krasi naslovnicu američkog modnog časopisa GQ, prvi put otkako je u svijet showbiza snažno odjeknula vijest o raspadu braka s Angelinom Jolie i skandalima koji su ga pratili.

Urednici GQ-a odlučili su se za tri različita portreta nekad najseksepilnijeg glumca. Brad je također za časopis dao intervju koji još nije obavljen niti su u medije procurili njegovi detalji. Intervju s Bradom Pittom u uredništvu GQ-a opisali su kao "sirov i nostalgičan". Brad govori o ljubavi, gubitku, roditeljstvu i otkriva kako je krenuo naprijed nakon što se sve raspalo.

Vjerujemo da njegovi obožavatelji s nestrpljenjem očekuju da Brad Pitt otvori dušu prvi put otkako on i Angelina više nisu zajedno.

Glumac je s fotografom Ryanom McGinleyjem posjetio nekoliko američkih nacionalnih parkova gdje su snimili fotografije za naslovnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:48