ZANOSNA ŠARAPOVA

Veliki povratak ‘sibirske tigrice‘: U ultrakratkoj haljinici i seksi najlonkama očarala je svijet!

Marija Šarapova pojavila se na London Fashion Weeku, a mnogi su primijetili da nakon poroda izgleda senzacionalno

Marija Šarapova

 Justinpalmer_ldn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Justinpalmer_ldn/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Jedna od najljepših sportašica svijeta, ruska tenisačica Marija Šarapova pojavila se na London Fashion Weeku i zasjenila sve svojim atraktivnim izgledom. Tenisačicu dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada je zablistala u crnoj, mini haljini i najlonkama s uzorkom. Cijeli look upotpunila je platformama na visoku petu u stilu Barbie, a kosu je ostavila raspuštenom.

"Savršena si", "Nevjerojatna ljepotica", "Odličan posao, svaka ti čast", "Oduševljen sam, kakva prekrasna figura" - glasili su samo neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

O trudnoći bivše ruske tenisačice doznalo se krajem travnja 2022. godine. Šarapova je kasnije potvrdila vijest objavivši fotografiju svog trudničkog trbuščića na društvenim mrežama. Tako je slavna sportašica postala majka 1. srpnja 2022., rodivši dječaka Theodorea, kojeg je dobila sa zaručnikom, britanskim milijunašem Alexanderom Gilksom.

Na Tjednu mode u Londonu, Šarapova je također ostavila po strani i svoje staro rivalstvo s teniskih terena sa Serenom Williams. Njih su se dvije ponovno susrele na ovom modnom događaju te su bile dobro raspoložene.

image

Marija Šarapova

Justinpalmer_ldn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Justinpalmer_ldn/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Marija Šarapova

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Podsjetimo, suparništvo Serene Williams i Marije Šarapove počelo je 2004. godine kada je Šarapova pobijedila Williams u finalu Wimbledona, iako je Williams bila braniteljica naslova. Ukupno su međusobno zaigrale 22 puta, a Williams je dobila 20 mečeva.

Otkako se Šarapova umirovila, njih su dvije dijelile međusobno poštovanje i divljenje te su postale dobre prijateljice. Zanimljivo je da je upravo Šarapova bila jedna od osoba koje su potaknule 23-struku Grand Slam pobjednicu na povratak u tenis, koji je završio 2022. na US Openu. Također je pohvalila i Williamsinu ‘blaženu upornost‘ na kraju njezine profesionalne karijere.

Da su danas dobre prijateljice, Šarapova je potvrdila i na društvenim mrežama kada je podijelila njihovu zajedničku fotografiju s modne revije uz opis: ‘Ponovno zajedno‘.

image

Marija Šarapova i Serena Williams

Instagram/Marija Šarapova

Ruskinja je u svojoj karijeri osvojila pet Grand slam turnira i u jednom trenutku bila svjetski ‘broj 1‘. Također je od 2004. do 2013. godine bila najplaćenija tenisačica svijeta, te je samo od turnira u karijeri zaradila oko 38 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:01