POSLJEDNJA ŽELJA

Veliki preokret u priči oko majčinstva Šukerove bivše: ‘Ne, ona nije moja kći!‘

‘Ne želim se opravdavati za ovo što sam napravila, no to mogu shvatiti samo oni koji su sahranili svoje dijete‘, rekla je Ana

Ana Obregón

 Francisco Guerra/Zuma Press/Profimedia/Francisco Guerra/zuma Press/profimedia

Španjolska voditeljica i glumica Ana Obregon (68), kod nas najpoznatija kao bivša djevojka Davora Šukera, nedavno je pomoću surogat majke dobila djevojčicu koju je nazvala Ana Sandra.

U Španjolskoj je njezin potez pokrenuo vrlo žučne rasprave o tome kako žena u prilično visokoj dobi za roditeljstvo može imati dijete te je li to uopće dobro za djevojčicu.

No Ana je sada za španjolski magazin Hola! otkrila da malena zapravo nije njezina kći već unuka, začeta spolnim stanicama njezinog pokojnog sina koje su bile pohranjene u kriokomori.

‘Ovo je bila jedna od posljednjih želja mojeg sina Alexa koji je silno želio imati dijete‘, kazala je Ana i pojasnila kako joj je njezin sin, koji je 2020. umro od raka, na samrtnoj postelji rekao da ima tri želje: pokretanje zaklade protiv raka, dovršavanje knjige koju je pisao i zasnivanje obitelji.

‘Sada kad sam ispunila posljednju želju svoga sina, i sama mogu nastaviti živjeti‘, kazala je Ana i otkrila kako je postupak pokrenut odmah nakon Alexove smrti, no surogat majka imala je problema sa začećem. Postupak je, na kraju, bio uspješan i na svijet je došla malena Ana Sandra.

‘Sada kad grlim Anu, osjećam se kao da ponovno grlim svojega sina. Ne želim se opravdavati za ovo što sam napravila, no to mogu shvatiti samo oni koji su sahranili svoje dijete‘, rekla je Ana.

Dodala je i kako nije isključeno da će čitav postupak ponoviti još koji put jer je njezin sin želio imati više djece.

‘Kad Ana naraste reći ću joj da je njezin otac bio pravi heroj i da može biti jako ponosna na njega‘, rekla je Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 14:56