KARAOKE

Victoria Beckham ponovno zapjevala stari hit Spice Girls: ‘Samo za tebe, Davide!‘

David Beckham na svom Instagram profilu objavio je video na kojem njegova supruga pjeva stari hit Spice Girls iz 1997. ‘Stop‘

Victoria i David Beckham

 Instagram

Da se Victoriji Beckham nije mrsko vratiti u svoju glazbenu prošlost, otkrio je David Beckham objavivši na svom Instagram profilu video na kojem njegova supruga pjeva stari hit Spice Girls iz 1997. godine "Stop".

"Večer karaoka s jednom i jedinom Posh Spice", napisao je 47-godišnji Beckham uz isječak u kojem Victoria (48) oponaša i dijelove koreografije iz originalnog glazbenog videa.

"Samo za tebe, Davide!!", komentirala je Victoria objavu, što je rezultiralo komentarom njezine kolegice iz benda Spice Girls, Mel C koja je zaključila kako ju je "lijepo vidjeti da predvodi s probama!".

Inače, Victoria se nije uspjela pridružiti grupi tijekom njihove turneje "Spice World" 2019. zbog prethodnih poslovnih obveza, ali se ponovno okupila s grupom prošlog ljeta.

Zahvaljujući karaokama, obožavatelji sada ponovno pozivaju modnu dizajnericu da krene na put sa svojim kolegicama.

A iako bi obožavatelji silno voljeli vidjeti Posh Spice ponovno na pozornici u bezbrojnim glamuroznim kostimima, kći Harper Beckham nije obožavateljica kostima svoje majke.

"Nedavno mi je zapravo rekla: ‘Mama, vidjela sam neke tvoje slike dok si bila u Spice Girls i tvoje su suknje bile neprihvatljive. Jednostavno su bile prekratke‘. David ju je podržao, a ona je stvarno bila prilično zgrožena koliko su moje suknje bile kratke," ispričala je nedavno Victoria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:04