PREVIŠE FILERA

Victoria Beckham se pojavila u emisiji i zaprepastila fanove: ‘Što se dogodilo s njezinim licem?!‘

‘Volim Victoriju Beckham, ali ovo što se dogodilo njezinim usnama je sramotno‘ - jedan je od komentara fanova
Victoria Beckham
 Roger Wong/Instar Images/Profimedia

Victoria Beckham gostovala je u emisiji Good Morning America u tipično glamuroznom izdanju, gdje je promovirala svoje rumenilo u sticku, Cheeky Posh.

Među ostalim, iskreno je progovorila i o 22-godišnjem braku s bivšim nogometašem Davidom Beckhamom. "Jako se podržavamo. On je nevjerojatan tata i divan suprug", rekla je bivša Spajsica.

Međutim, mnogi su gledatelji bili zatečeni Victorijinim izgledom, a jedan se korisnik Twittera zapitao: 'Što se dogodilo s njezinim licem?' dok je Victoria tijekom intervjua imala izrazito punije usne. Drugi je napisao: 'Molim te, bez daljnjih filera za usne.'

"Volim Victoriju Beckham, ali ovo što se dogodilo njezinim usnama je sramotno", dodala je treća korisnica Twittera.

"Victoria Beckham u Good Morning America me plaši. Miče očima i usnama samo dok govori... To izgleda tako neprirodno i odvlači pažnju. Ovo igranje s botoksom i filerima možda može proći na fotografijama, ali, čovječe, u stvarnosti ne izgleda nimalo dobro", glasio je sljedeći komentar.

"Moj bože, zbog injekcija koje si je ubrizgala usne joj izgledaju užasno. Zaštoooo si žene to rade?!", pitao se jedan od korisnika Twittera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:18