BILO JE ‘MUČNO‘

Victoria otkrila zašto je uklonila tetovažu inicijala Davida Beckhama: Slijedi li razvod?

Osvrnula se na razdor koji je, kako se priča, proizašao zbog braka sina Brooklyna Beckhama s Nicolom Peltz

Victoria i David Beckham

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Victoria Beckham potaknula je nagađanja o razvodu prošlog mjeseca kada su obožavatelji primijetili da je uklonila tetovažu inicijala supruga Davida Beckhama sa svog zapešća.

No, sada je bivša "Spice girl", koja je zapravo počela uklanjati tetovaže prije mnogo godina, odlučila stati na kraj glasinama i tijekom gostovanja u emisiji ‘Today‘ objasnila kako stvari zapravo stoje, piše Page Six.

- Odavno imam ove tetovaže i jednostavno nisu bile baš delikatne - rekla je, ističući da su njezin muž i sinovi prekriveni “prekrasnim” tetovažama.

image

Zapešće bez tetovaže

The Today Show/screenshot/

- Moje su bile samo malo predebele i jednostavno nisu bile tako lijepe. Nisu izgledale tako lijepo - nastavila je i dodala da nije ostavila svog muža već joj je samo bilo "mučno" od tetovaže.

Govoreći o svojoj obitelji, 48-godišnja modna dizajnerica također se osvrnula na razdor koji je, kako se priča, proizašao zbog braka sina Brooklyna Beckhama s Nicolom Peltz ranije ove godine.

- Bilo je to prekrasno vjenčanje. Kao majci, vidjeti svog sina tako sretnog znači puno - rekla je u kasnijem intervjuu s Hodom Kotb i Savannah Guthrie. Upitana nada li se da će se novopečeni par ugledati na njezin brak s Davidom, Victoria je rekla: “Mislim da se radi o bliskoj obitelji i da smo svi uvijek otvoreni za komunikaciju. Nikada ne možete ponuditi pravi savjet, djeca to moraju sama shvatiti, ali vi morate biti tu.”

image
Rw/mpi/Capital Pictures/Profimedia

Brooklyn i Nicola prisustvovali su nedavnoj Victorijinoj modnoj reviji u Parizu usred raznih tračeva da se David suočio sa svojim najstarijim sinom zbog spomenute obiteljske svađe. Dvojac je sjedio u prvom redu uz Davida te Brooklynovu braću i sestru - Romea, Cruza i Harper, što je dizajnericu rasplakalo tijekom njezina posljednjeg naklona na modnoj pisti.

- Planirala sam izaći i fotografirati se za kraj revije, no upravo sam tada vidjela svog muža, vidjela sam svoju djecu, vidjela sam svoje roditelje i jednostavno sam postala jako emotivna - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:30