DRAMA SE NASTAVLJA

Viđena u javnosti, ali ne da se van iz vile: ‘Kevin Costner dao je rok od dva tjedna bivšoj da iseli. Ona ima uvjet...‘

Glumac je zatražio od suda da Christine Baumgartner odmah, a najkasnije do 13. srpnja isprazni rezidenciju

Christine Baumgartner

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kevin Costner traži da se njegovu bivšu suprugu Christine Baumgartner prisili da napusti njihovu raskošnu vilu u Santa Barbari, Kalifornija i to za manje od dva tjedna. Zvijezda "Yellowstonea" traži da bivša dizajnerica torbica "odmah, a najkasnije do 13. srpnja 2023. isprazni rezidenciju", kako stoji u novim sudskim dokumentima podnesenim 30. lipnja i koje je pribavio People.

Kako piše Page Six, Costner (68) već tjednima pokušava natjerati Baumgartner (49) da napusti imanje, pozivajući se na predbračni ugovor koji su oboje potpisali 2004., a u kojem stoji da će ona napustiti njihov bračni dom u roku od 30 dana ako ikada dođe do rastave. Filmska zvijezda također, prema tom ugovoru bivšoj treba osigurati imovinu vrijednu 1, 2 milijuna dolara.

image

Sporna vila Kevina Costnera

No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./backgrid/backgrid Usa/profimedia

Osim toga, Costner je navodno ponudio svojoj bivšoj dati 10 tisuća dolara predujma za njezine troškove selidbe, kao i 30 tisuća dolara mjesečno za najam kuće "kao dio njegovih obveza uzdržavanja djece". No, iako je prošlo više od dva mjeseca otkako je Baumgartner podnijela zahtjev za razvod, ona nije napustila raskošni dom.

Početkom lipnja Costner je tvrdio da se njegova bivša odbija iseliti i pokušava ga natjerati da pristane na "razne financijske zahtjeve" prije nego što to učini. Baumgartner je tada u svom odgovoru tvrdila da zvijezda "Tjelohranitelja" nema pravnu osnovu da je izbaci unatoč njihovom predbračnom dogovoru. Njezin odvjetnik zatim je iskoristio troje djece bivšeg para kao valjan razlog zašto njihova mama zaslužuje ostati u istom domu kao i oni, napominjući da je to kuća u kojoj su "djeca živjela cijeli život".

image

Christine Baumgartner i Kevin Costner

Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia/Hahn Lionel/abaca/abaca Press/profimedia

Činilo se da je prošlog tjedna Baumgartner konačno počela pripremati selidbu iz vile vrijedne 145 milijuna dolara koju je glumac kupio još 1988., ali je rekla da će to učiniti samo pod jednim uvjetom da njezin bivši suprug osigura dovoljno novca za uzdržavanje. Bivša manekenka rekla je u sudskim dokumentima do kojih je Page Six prethodno došao da nije imala plaćen posao otkako joj se rodilo najstarije dijete 2007.

image

Kevin Costner, i Christine Baumgartner s djecom

Mayer/face To Face/Face To Face/Profimedia/Mayer/face To Face/face To Face/profimedia

S Costnerom ima troje djece Caydena (16), Hayesa (14) i Grace (13). Kao rezultat toga, Baumgartner traži 248 tisuća dolara mjesečno uzdržavanja za djecu pored još neobjavljenog iznosa uzdržavanja supružnika koji je prethodno dogovoren u predbračnom ugovoru.

Međutim, Costner se ne slaže s iznosom koji traži njegova bivša, tvrdeći da si ne može priuštiti iznos koji ona želi usred promjenjive situacije u njegovom poslu. Također je optužio svoju bivšu suprugu da je tražila taj novac za financiranje vlastitih troškova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:41