RAZVELI SE JOŠ 2018.

Viđeni na intimnoj večeri čak pet godina nakon razvoda: Jennifer Aniston uživala je s bivšim suprugom

Nakon što su se bivši ljubavnici zagrlili, on je sjeo preko puta nje te su uživali u obroku

Justin Theroux i Jennifer Aniston

 Cpi+lsn/Kcs Presse/Profimedia

Holivudska glumica Jennifer Aniston i bivši suprug Justin Theroux ponovno su se sastali na večeri u subotu navečer u New Yorku, piše Daily Mail. Bivši par, koji je ostao u prijateljskom odnosu nakon što im se brak raspao 2017. godine, uživao je u kasnoj večeri s prijateljima Jasonom Batemanom i Amandom Ankom.

Naime, 54-godišnja Jennifer i 51-godišnji Justin viđeni su kako se grle prije nego što su sjeli jedno preko puta drugog u restoranu "II Cantinori". Iz restorana je glumica izašla s jednom crvenom ružom u ruci, a odjenula je crni kardigan i hlače u istom stilu te čizme i torbicu u istoj boji.

image

Justin Theroux i Jennifer Aniston

Wyters Alban/abaca/Abaca Press/Profimedia

Justin je za večeru iskombinirao tamnozelenu jaknu, traperice i čizme, a imao je i prepoznatljivu gustu bradu. Jennifer je u restoran stigla sama, sastajući se s Justinom i Jasonom te njegovom suprugom Amandom u restoranu. Nakon što su se bivši ljubavnici zagrlili, on je sjeo preko puta nje te su uživali u obroku.

Podsjetimo, Justin i Jennifer započeli su vezu u svibnju 2011., a zajedno su radili i na filmu "Wanderlust" iz 2012. godine. Te iste godine, točnije 10. kolovoza, objavili su zaruke. Bili su u braku od 5. kolovoza 2015. dok nisu objavili da se rastaju 15. veljače 2018. godine.

image

Justin Theroux i Jennifer Aniston

Gwendoline Le Goff/Imago Stock&people/Profimedia

Inače, nedavno je Justin svojoj bivšoj supruzi, ujedno i zvijezdi "Prijatelja", čestitao rođendan putem Instagram priče u kojoj ona pali cigaretu i pleše sjedećki, no ubrzo ju je izbrisao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:45