PUBLIKA SE ODUŠEVILA

VIDEO: A REKLA JE DA 'ONA TO NE RADI S DJEVOJKAMA'! Pogledajte kako je Jennifer Aniston reagirala kad ju je poljubila slavna prijateljica

 
Jennifer Aniston i Ellen DeGeneres
 INSTAGRAM

Popularna komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres (61) u svom TV showu ugostila je dugogodišnju prijateljicu Jennifer Aniston (50), s kojom se u razgovoru dotakla i nekih prilično intimnih tema, a jedna od njih bila je - ljubljenje.

Naime, Ellen je prije dva tjedna u svojoj emisiji pred kamerama i publikom poljubila američkog medijskog mogula Howarda Sterna (65), a Jennifer je, naravno, htjela čuti detalje.

- Kako ti je bilo? Jesi li uživala? Jesi li bila nervozna? Jesi li mu se baš prepustila? Ne računajući Howarda, reci mi, kad si zadnji put poljubila muškarca - ispitivala je znatiželjna Aniston.

- Pa bilo je ugodno... Uostalom, zašto su svi toliko šokirani? Da, i ja ljubim dečke! A kad si ti posljednji put poljubila djevojku u usta - pitala je DeGeneres zvijezdu TV serije "Prijatelji", a Jennifer joj je kratko odgovorila kako "ona to ne radi".

U tom trenutku komičarka, koja je od 2008. godine u braku s glumicom Portijom de Rossi (46), nagnula se prema Aniston i poljubila je - u usta!

- Imaš vrlo mekane usne - izjavila je poslije Jennifer.

Naravno, poljubac dugogodišnjih prijateljica preko noći je postao apsolutni hit na društvenim mrežama - u nastavku pogledajte i zašto!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:58