UOČI BLAGDANA

VIDEO: BAJKOVITI PRIZORI Melania Trump brižno pregledala božićne ukrase pa poručila: 'Američki duh zasjao je u Bijeloj kući!'

 
 Screenshot/Twitter

Melania Trump službenim je videom otkrila kako izgledaju ovogodišnji božićni ukrasi u Bijeloj kući. Objavila ga je u nedjelju navečer na profilu na Twitteru, a na njemu i sama pregledava je li sve na svome mjestu i dodaje završne detalje.

- Američki duh zasjao je u Bijeloj kući! Presretna sam što svima mogu pokazati ovaj predivan prikaz patriotizma i uzbuđena sam što svi mogu doživjeti ljepotu božićnih blagdana - napisala je uz video.

Ondje će u idućih mjesec dana prva obitelj održati niz prijema i svečanosti za stotine gostiju.

Screenshot/Twitter

Obitelj Trump se ranije u nedjelju vratila u Washington s obiteljskog odmora na Floridi gdje su Dan zahvalnosti proveli sa sinovima Donald Jr.-om i Ericom te njihovim suprugama i djecom.

Božićno drvce, koje predstavlja centralni ukras ovogodišnje božićne teme, a koje je stiglo u Bijelu kuću prije tjedan dana, visoko je više od pet metara i staro je 16 godina.

Korisnici društvenih mreža prošle su godine ismijali ukrase koje je odabrala Melania Trump, uspoređujući 'krvavo crvena' drvca sa serijom 'Sluškinjina priča' i hororom 'Isijavanje'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:41