POP SENZACIJA O PAKLU OVISNOSTI

VIDEO: BOLNA ISPOVIJEST PRINCEZE POPULARNE GLAZBE 'Šmrkala sam kokain svakih sat vremena, ali Bog mi je uslišio molitve. Krenulo mi je i u ljubavi'

 INSTAGRAM

Američka glumica i pjevačica, 24-godišnja Demi Lovato, ovaj tjedan slavi, kako sama kaže, svoj drugi rođendan. Zvijezda komedije 'Program zaštite za princeze' i višestruka dobitnica glazbenih nagrada pohvalila se kako već pet godina živi bez alkohola i droge.

- Bilo je uspona i padova. Bezbroj puta htjela sam ponovno posegnuti za porocima, ali preklinjala sam Boga da me oslobodi te opsesije. Danas sam ponosna na sebe, ali ne bih uspjela bez pomoći više sile, obitelji, prijatelja i vas - obožavatelja, jer ste vjerovali u mene i bili mi potpora na mome putu do ozdravljenja - napisala je Demi na društvenoj mreži dodavši kako je i više nego zahvalna što joj je Bog uslišio sve molitve.

Pjevačica je, priznala je, svojedobno šmrkala kokain svakih sat vremena, ali vjeruje kako su najgori dani napokon iza nje.

Na bolje joj je krenulo i u ljubavi. Naime, Lovato je od početka godine u vezi sa šest godina starijim brazilskim MMA borcem Guilhermeom Vasconcelosom.

Baby ❤

A post shared by Guilherme "Bomba" Vasconcelos (@bombatuf) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:38