URNEBESNA CARDI B

VIDEO: BUJNA REPERICA SVE IZNENADILA SVOJIM IZGLEDOM Odjevena samo u bikini i s kričavo zelenim dugačkim noktima dijelila savjete

 
 Instagram

Otkako se pojavila na sceni Cardi B isprobala je puno različitih frizura - od kratke smeđe, preko dugačke plave, do kose prošarane pramenovima u svim bojama duge. Ta je reperica poznata po svojim dramatičnim, šarenim frizurama na crvenom tepihu i na pozornici.

Naravno, uvijek se radilo o perikama, no sada je Cardi B konačno pokazala svoju pravu kosu.

Ta 27-godišnja glazbenica odlučila je sada prigrliti svoju prirodnu kosu pa je na Instagramu kojeg prati 67 milijuna sljedbenika odlučila objaviti video u kojem je otkrila najbolji lijek za njegu kose kod kuće.

- Ovo je moja prirodna kosa i tako izgleda, ponosno je započela Cardi. Njezina kosa je bila raščupana na sve strane, a glazbenica je otkrila da tako izgleda nakon što je osuši. Prizor je uistinu bio u najmanju ruku zanimljiv, dok je s dugačkim zelenim noktima prolazila po svojom čupavoj kosi.

Prije nego što se pojavila pred kamerama, dobitnica nagrade Grammy dala je detaljne upute o tome kako pripremiti masku za kosu.

Sa žlicom za miješanje i malom zdjelom, Cardi je kombinirala svježi avokado, avokadovo ulje, arganovo ulje i majonezu kako bi napravila masku.

- Sve dobre stvari koje unosiš u svoje tijelo moraš staviti i na kosu - ponosno je objašnjavala osebujna glazbenica.

Objavila je i snimke kako masku nanosi na glavu punu kovrča. Prvo je masku nanijela na kosu svoje kćeri, a nakon toga Cardi se vratila na Instagram kako bi pokazala kako nanosi masku na vlastite pramenove i koliko dugo je ostavlja.

Prikazala je i svoju fotografiju iz djetinjstva koja joj je prošle godine postala meme.

Nekoliko sati kasnije, Cardi se ponovno vratila na Instagram kako bi obožavatelje obavijestila o tome kako izgleda njezina sada glatka i sjajna kosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2023 22:33