ZBILJA SE POTRUDIO

VIDEO: 'CROATIA, DABAR DAN, 'VALA!' Megapopularnom pjevaču uručili nagradu iz Lijepe naše, njegova simpatična zahvala na hrvatskom oduševila fanove

 
 Getty Images

Engleski pjevač Ed Sheeran prije nekoliko dana na ekskluzivnom tajnom koncertu u Austriji, gdje je nastupao za svega nekolicinu najsretnijih obožavatelja, primio je nagradu Hrvatske diskografske udruge - naime, upravo prema podacima HDU-a, njegov album "Divide" najprodavanije je ovogodišnje inozemno izdanje u Hrvatskoj.

Simpatični glazbenik tom prigodom snimio je video zahvale, kojim se Hrvatska diskografska udruga pohvalila na svom službenom Facebook profilu.

Sheeran se čak potrudio naučiti i nekoliko riječi na hrvatskom jeziku, a njegov nespretan naglasak oduševio je obožavatelje u Lijepoj našoj.

- Croatia, dabar dan, 'vala! - rekao je 26-godišnji Ed i unaprijed se ispričao zbog nepravilnosti u izgovoru. Dalje je ipak nastavio na engleskom:

- Hvala na ovoj jeb..o nevjerojatnoj nagradi! Jedva čekam doći u Hrvatsku! Nikad nisam bio ondje... Hvala vam što uživate u mojoj glazbi. Najjači ste! - završio je Sheeran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:47