SUNOVRAT LEGENDE

VIDEO: DOTAKNUO JE DNO ŽIVOTA Pionir hip hopa zaklao beskućnika, uhićen je nakon pregleda nadzornih kamera, obračunu je kumovao alkohol

 
 Screenshot / YouTube

Nathaniel Glover, poznatiji kao reper Kidd Creole iz hip hop benda Grandmaster Flash & the Furious Five, optužen je za ubojstvo beskućnika u New Yorku, potvrdila je policija za NY Daily News.

‘U utorak, 1. kolovoza 2017. u 23.52 sata, policija je odgovorila na poziv o mogućem napadu nožem na muškarca. Po dolasku na mjesto događaja policija je pronašla 55-godišnjeg muškarca s višestrukim ubodnim ranama u prsa. Hitna pomoć je bila na licu mjesta i prebacila muškarca u bolnicu gdje su proglasili smrt. Istraga je u tijeku’, stoji u policijskom izvještaju kojeg prenosi Rolling Stone.

Nathaniel Glover (57) identificiran je preko nadzornih kamera i uhapšen je u srijedu navečer.

Izvor iz policije je za NY Daily News rekao da Glover radi kao domar i čuvar na mjestu nedaleko od onog gdje se dogodio incident. Glover se navodno posvađao sa žrtvom koja je bila pijana, a prema TMZ-u agresivnu je reakciju pokrenulo vrijeđanje na spolnoj osnovi.

Glover je bio osnivač legendarne hip hop grupe Grandmaster Flash & the Furious Five 1976. Njihov hit ‘The Message’ iz 1985. nalazi se na listi 500 najvažnijih pjesama svih vremena magazina Rolling Stone. Prije deset godina bend je ušao u Rock and Roll Hall of Fame kao prvi hip hop bend.

Na službenom profilu grupe na Twitteru objavljeno je da bi s Furious Five i uz druge izvođače trebao nastupiti u Philadelphiji 20. kolovoza, a informacija je objavljena pet dana prije njegovog uhićenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:32