CRVENI TEPIH U LONDONU

VIDEO, FOTO: GLAMUROZNA PREMIJERA FILMA 'DOWNTON ABBEY' 'S obzirom na 'apetit' i publike i nas glumaca, moguće je da će biti i nastavka!'

 
Elizabeth McGovern, Michelle Dockery i Laura Carmichael
 REUTERS

Michelle Dockery, Elizabeth McGovern i Laura Carmichael bile su glavne zvijezde na crvenom tepihu u Londonu gdje se u ponedjeljak navečer održala dugoočekivana premijera filma "Downton Abbey".

Michelle (37), koja je u istoimenoj TV seriji glumila Lady Mary Crawley, doslovce je blistala u zlatnoj haljini, a elegantna je bila i 33-godišnja Laura, koja u hitu "Downton Abbey" utjelovljuje Lady Edith Crawley, odjenula je asimetričnu crnu haljinu s visokim prorezom koji je otkrio njezine vitke noge.

Elizabeth (58), u seriji i filmu Cora Crawley, za premijeru je pak izabrala kreaciju ružičaste boje koja joj je pristajala kao salivena.

Veliku pozornost fotografa na crvenom tepihu, ali i mnogobrojnih obožavatelja koji su se okupili na trgu Leicester kako bi vidjeli svoje idole, privukao je i Allen Leech (38), koji igra upravitelja imanja Downton Toma Bransona, a stigao je u pratnji trudne supruge, američke kolegice Jessice Blair Herman (38).

Film "Downton Abbey" u britanskim kinima počinje se prikazivati u petak, četiri godine nakon što je posljednja epizoda istoimene povijesne serije, čija je radnja smještena u 1927. godinu, emitirana na televiziji.

Dama Maggie Smith (84) u filmu također reprizira svoju ulogu legendarne grofice Violet Crawley.

- Kad smo počeli snimati film, mislio sam da će ovo biti savršen završetak jedne lijepe priče, ali s obzirom na 'apetit' i publike i nas glumaca, moguće je da će biti i nastavka... Nikad ne bih rekao nikad - izjavio je Hugh Bonneville (55), a prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:24