SVE ZA ULOGU

VIDEO, FOTO: 'NIKADA RANIJE NISAM OTIŠAO U TAKVU KRAJNOST' Holivudski glumac na rubu anokresije, smršavio preko 20 kilograma

 Getty Images

Novi film Martina Scorsesea, povijesna drama 'Tišina', u kina stiže početkom 2017. godine, a predviđa mu se i ullazak u izbor za dodjelu oscara.

Riječ je o ekranizaciji romana Shusakua Endoa iz 1966. godine, a projekt je to o kojem Scorsese sanja već desetljećima. Radnja romana je smještena u 17. stoljeće o prati izmišljeni sukob između portugalskih misionara i japanskog društva.

U središtu su proganjani jezuitski misionari u Japanu i svećenik kojeg glumi Liam Neeson, a pored njega pojavljuju se i glumci Adam Driver, Andrew garfield i Ciaran Hinds. Adam Driver za ulogu u filmu smršavio je čak 22 kilograma kako bi se potpuno uživio u ulogu,a koliko je oslabio, može se vidjeti u nedavno objavljenom traileru.

Screenshot

- Ne sjećam se da sam ikada ranije otišao u takvu krajnost. zanimljiva je to stvar. U jednom trenutku ste tolikoo gladni i umorni, a tu ne možete ništa učiniti. Imate samo dovoljno energije da prenesete ono što trebate - ispričao je Adam.

Otkrio je i kako je to raditi sa slavnim refateljem.

- Kad vas zaposli da ostvari svoje ideje, ponaša se kao da vas posjeduje. Inspirativno je raditi s nekim tko je toliko postigao, ali i dalje ne odustaje od ostvarivanja svojih zamisli, no uzima u obzir i vaše ideje i mišljenja - zaključio je.

CANNES, FRANCE - MAY 16:  Actor Adam Driver attends the
Getty Images

CANNES, FRANCE - MAY 16:  Adam Driver attends the
Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 08:22