ANDREA BOCELLI U ZAGREBU

VIDEO, FOTO: SPEKTAKL U ARENI Slavni talijanski tenor odmah se povezao s hrvatskom publikom, no ništa manje nije dobila ni njegova atraktivna pratnja

 
Maria Aleida Rodrigez i Andrea Bocelli (u krugu)
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Večeras je održan jedan od najiščekivanijh koncerta godine u zagrebačkog Areni, a sretnici koju su na vrijeme kupili kartu mogli su uživo slušati slavnog talijanskog tenora Andreu Bocellija, koji je za hrvatsku publiku imao i poseban program u sklopu europske turneje.

Dok se dojmovi tek sliježu, na društvenim mrežama su već objavljeni neki trenuci od subote navečer, a Bocelli se sa zagrebačkom publikom povezao odmah, te je prve ovacije i pljesak dočekao sa širokim osmijehom.

Zagreb, 100318.
Dvorana Arena.
Koncert talijanske zvijezde Andrea Bocellia povodom Medjunarodnog dana zena.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX
Koncert talijanske zvijezde Andrea Bocellia povodom Međunarodnog dana žena

Ranije je bilo objavljeno da su karte rasprodane u rekordnom roku, pa su u prodaju bile puštene i dodatne karte 'za najupornije'.

S njim je u pratnji bila i talentirana Maria Aleida Rodrigez, koja je prisutne oduševila glasom, ali i anđeoskom pojavom u svjetlucavoj srebrnoj haljini.

Zagreb, 100318.
Dvorana Arena.
Koncert talijanske zvijezde Andrea Bocellia povodom Medjunarodnog dana zena.
Na fotografiji: Maria Aleida Rodrigez.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX
Maria Aleida Rodrigez

Ovo je četvrti koncert najpoznatijeg tenora pred hrvatskom publikom, a ovaj je izveo u dva dijela - u prvom je pjevao poznate operne arije, a u drugom vlastite hitove.

Pogledajte sve fotografije s koncerta:

Podsjetimo, samo osam dana uoči velikog zagrebačkog koncerta Andrea Bocelli je u Londonu na gala dodjeli dobio Global Award 2018., nagradu koja se dodjeljuje najboljim glazbenicima klasične glazbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:15