RADI PUNOM PAROM

VIDEO, FOTO: ZGODNA EMILY POKAZALA REZULTATE KARANTENSKOG BIZNISA Najtraženija svjetska manekenka odlično nosi minijaturne krpice s vlastitim potpisom

 
Emily Ratajkowski
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Model i glumica Emily Ratajkowski tjedne u karanteni provodi sa suprugom Sebastianom Bear-McClardom i prijateljima u dva grada - New Yorku i Los Angelesu - odakle vrlo predano promovira svoju modnu liniju Inamorata.

Internetska prodaja diljem svijeta bilježi rekordan porast, a odličnim brojkama i zaradom može se pohvaliti i ova atraktivna brineta, koja se proslavila nakon pojavljivanja u spotu za pjesmu "Blurred Lines" koju su 2013. snimili Robin Thicke, T.I. i Pharrell Williams.

Seksepilna Emily na Instagramu je objavila niz videa i fotografija na kojima pozira u oskudnim kupaćim kostimima iz vlastite linije, a pratitelji su, naravno, oduševljeni viđenim.

- Fokusirana sam na posao, pokušavam ostati pribrana i jaka. Ovo je za sve nas velika emocionalna i mentalna bitka - izjavila je nedavno 28-godišnja Ratajkowski referirajući se na sve izazove koje su nam donijeli pandemija i nov način života u (samo)izolaciji.

No u ovim izvanrednim okolnostima treba se znati i zabavljati - upravo zato Emily i njezin suprug prošli vikend u svome domu u Echo Parku u Los Angelesu organizirali su pravo malo vjenčanje, a sretni "mladenci" bili su njihov pas Colombo i kujica Happy njihovih bliskih prijatelja.

Naravno, ponosni vlasnici ljubimaca sve su dokumentirali i objavili na društvenim mrežama, a kako je to izgledalo, pogledajte sami!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:58