OPUŠTENA NA INTERVJUU

VIDEO: JE LI SERENA SLUČAJNO OTKRILA STROGO ČUVANU TAJNU KRALJEVSKE OBITELJI? Trudila se sve sakriti, ali znatiželjnicima jedan detalj nije promaknuo

 
 Screenshot / YouTube

Američka tenisačica Serena Williams (37), dugogodišnja prijateljica vojvotkinje Meghan Markle (37), slučajno je u svom posljednjem intervju za E!News otkrila nove detalje o kraljevskoj bebi koja se treba uskoro roditi, piše Slobodna Dalmacija.

Mjesecima kruže glasine o tome nosi li vojvotkinja od Sussexa dječaka ili djevojčicu, a u gotovo svakom intervjuu Serenu ispituju za Meghan, no čini se da se ovoga puta spetljala i otkrila da se radi od djevojčici.

"Ona će biti najbolja mama, to je sigurno", rekla je Serena dok je u intervjuu jasno govorila o bebi svoje prijateljice u ženskom rodu. To dakako, nije promaklo obožavateljima kraljevske obitelji. Premda ni u jednom trenu nije spomenula Meghanino ime, govorila je o prijateljici koja svaki čas treba roditi i čeka curicu.

Serena je u veljači u New Yorku priredila Meghan 'baby shower' odnosno darivanje povodom rođenja djeteta. Darivanje je bilo u hotelu na Upper East Sideu u New Yorku, a prisustvovalo je 15 njezinih najbližih prijatelja.

Spekulira se da je Meghan trenutno u 38. tjednu trudnoće, što znači da bi djevojčica mogla stići na svijet do kraja travnja, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:54